Vacature: Crime scene cleaner!

Net als elk ander beroep, is het opruimen van ‘plaats-delicten’ of extreem verwaarloosde woningen niet voor iedereen weggelegd.
Als je het in je hebt, zul je merken dat dit werk zowel lonend als uitdagend is.
Naast voor de hand liggende vereisten (die we hieronder zullen bespreken), moet je ook meelevend en gevoelig zijn en tegelijkertijd de situatie voor de klant effectief oplossen.

Wat is er nodig om Crime Scene Cleaner te zijn?

Je moet bezitten over inlevingsvermogen en fysiek erg fit zijn. Het grootste deel van de 8-10 urige dag wordt doorgebracht op je voeten, dit is fysiek veeleisend. Ook wordt er gevraagd om zware voorwerpen zoals meubels of dozen te verplaatsen en zelfs tapijt of gipsplaten eruit te halen. Hoewel alle projecten anders zijn, kan je ook worden gevraagd om met bloed of andere lichaamsvloeistoffen om te gaan. En in situaties van lijkvinding kan er een heftige en intense geur zijn, dus een sterke maag is noodzakelijk. Gedurende de tijd dat het werk wordt gedaan werk je in een overall en met een gezichtsmasker of andere persoonlijke beschermingsmiddelen, u moet dus bestand zijn tegen hitte. Dit zijn slechts enkele van de fysieke uitdagingen

Ook zijn er emotionele en mentale componenten verbonden aan deze functie. De klant die ons inhuurt doorgaat meestal een zeer traumatische tijd. Aandacht voor de cliënt en familie is van groots belang en een meelevende benadering is altijd noodzakelijk.

Flexibiliteit en vertrouwen zijn ook erg belangrijk als Crime Scene Cleaner. Omdat we te maken hebben met ernstige situaties, kunt u op elke moment van de dag of nacht in actie worden gebracht. Het is belangrijk om beschikbaar te zijn wanneer een cliënt dat nodig heeft, zodat we de situatie snel en effectief kunnen oplossen.

Als jij denkt te hebben wat nodig is, solliciteer dan direct.

Stuur jouw CV en motivatie naar: p.heessels@qleanbusiness.nl

VACATURE: Tilburg

Pas jij de handschoenen? Wij zoeken een nieuwe collega voor in de regio: Tilburg

Qlean Business is een jong schoonmaakbedrijf waarbij perfectie bovenaan staat! Wij zijn allergisch voor de Franse slag, en leveren elke dag opnieuw kwaliteit! Onze mensen krijgen daarvoor voldoende tijd en de juiste tools om de klus te klaren.

Wat ga je doen?

Spreekt ‘’niet lullen, maar poetsen’’ jou wel aan, en doe jij je werk graag goed dan is deze baan voor jou! Want om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar zogenoemde gas gevers! en Quality doeners! Je kunt al aan de slag vanaf 12-30 uur per week en dit tegen goede verdiensten!

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van diverse (kantoor)panden en projecten in en nabij jouw woonplaats. Hier maak je de kantine, toiletten, kantoren en overige ruimtes weer heerlijk fris en clean. Je krijgt hiervoor van ons voldoende tijd en de juiste tools.. Ook het bijhouden van diverse voorraden behoort tot jouw taak.

Wat wij bieden:
Goede verdiensten (boven cao)!
Vaste uren op contract na 6 weken
Bonus regeling
Reisuren worden vergoed
Leuk en enthousiast team
Personeelsfeestjes
Gevarieerde werktijden
Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en eventuele opleiding

Wat wij vragen:
Minimaal middelbare school-werk- en -denkniveau;
Enthousiast en energiek persoon
Aanpakker ‘niet lullen, maar poetsen’
Je streeft altijd naar perfectie
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent in het bezit van eigen vervoer en rijbewijs B

Dus doe jij je werk graag goed en spreekt ‘niet lullen, maar poetsen’ jou wel aan? Solliciteer dan direct!

Parttime uren: 20-30 per week

Desinfectie paal

In de wereld van vandaag, maar zeker ook in die van de toekomst, is handhygiëne van groot belang.

Een dispenser paal laat zien dat u serieus omgaat met de veiligheid van uw klanten en biedt tevens een professioneel welkom bij uw (bedrijfs)entree en/of in uw winkel, praktijk, sportschool of restaurant.

Om onze klanten hierin te voorzien zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met een eigen ontwerp volgens de erkende richtlijnen, wat tot bijgevoegd resultaat heeft geleid.

Onze desinfectie paal wordt geleverd inclusief 1 literfles-hand desinfectie 70% met elleboog-dispenser.

Samenstelling en certificering hand desinfectie alcohol:

  • Farmaceutische kwaliteit handdesinfectie
  • 70% Alcohol (ethanol)
  • 10% IPA (isopropyl)
  • ca. 1% Terugvetter
  • Lage viscositeit
  • CTGB geregistreerd ivm controle wet- en warenautoriteit
  • GMP gecertificeerd

Levertijd bedraagt 1-3 weken, bij interesse bestel op tijd!

Stel je vraag hier..