VACATURE: Tilburg

Pas jij de handschoenen? Wij zoeken een nieuwe collega voor in de regio: Tilburg

Qlean Business is een jong schoonmaakbedrijf waarbij perfectie bovenaan staat! Wij zijn allergisch voor de Franse slag, en leveren elke dag opnieuw kwaliteit! Onze mensen krijgen daarvoor voldoende tijd en de juiste tools om de klus te klaren.

Wat ga je doen?

Spreekt ‘’niet lullen, maar poetsen’’ jou wel aan, en doe jij je werk graag goed dan is deze baan voor jou! Want om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar zogenoemde gas gevers! en Quality doeners! Je kunt al aan de slag vanaf 12-30 uur per week en dit tegen goede verdiensten!

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van diverse (kantoor)panden en projecten in en nabij jouw woonplaats. Hier maak je de kantine, toiletten, kantoren en overige ruimtes weer heerlijk fris en clean. Je krijgt hiervoor van ons voldoende tijd en de juiste tools.. Ook het bijhouden van diverse voorraden behoort tot jouw taak.

Wat wij bieden:
Goede verdiensten (boven cao)!
Vaste uren op contract na 6 weken
Bonus regeling
Reisuren worden vergoed
Leuk en enthousiast team
Personeelsfeestjes
Gevarieerde werktijden
Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en eventuele opleiding

Wat wij vragen:
Minimaal middelbare school-werk- en -denkniveau;
Enthousiast en energiek persoon
Aanpakker ‘niet lullen, maar poetsen’
Je streeft altijd naar perfectie
Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent in het bezit van eigen vervoer en rijbewijs B

Dus doe jij je werk graag goed en spreekt ‘niet lullen, maar poetsen’ jou wel aan? Solliciteer dan direct!

Parttime uren: 20-30 per week

Desinfectie paal

In de wereld van vandaag, maar zeker ook in die van de toekomst, is handhygiëne van groot belang.

Een dispenser paal laat zien dat u serieus omgaat met de veiligheid van uw klanten en biedt tevens een professioneel welkom bij uw (bedrijfs)entree en/of in uw winkel, praktijk, sportschool of restaurant.

Om onze klanten hierin te voorzien zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met een eigen ontwerp volgens de erkende richtlijnen, wat tot bijgevoegd resultaat heeft geleid.

Onze desinfectie paal wordt geleverd inclusief 1 literfles-hand desinfectie 70% met elleboog-dispenser.

Samenstelling en certificering hand desinfectie alcohol:

  • Farmaceutische kwaliteit handdesinfectie
  • 70% Alcohol (ethanol)
  • 10% IPA (isopropyl)
  • ca. 1% Terugvetter
  • Lage viscositeit
  • CTGB geregistreerd ivm controle wet- en warenautoriteit
  • GMP gecertificeerd

Levertijd bedraagt 1-3 weken, bij interesse bestel op tijd!

Het belang van hygiëne tijdens het coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers heeft onze hoogste prioriteit. Wij zijn onze medewerkers erg dankbaar dat zij zich gedurende deze situatie volledig inzetten voor goede hygiëne bij onze opdrachtgevers.

Wij hebben u eerder al geïnformeerd over de extra voorzorgsmaatregelen bij Qlean Business. Zo werken onze medewerkers altijd met handschoenen aan en gebruiken zij enkel desinfecterende middelen. Hierbij geven wij extra aandacht aan speciale contactpunten, zoals deurklinken, telefoons, toetsenborden en sanitair.

Alhoewel de personeelsbezetting momenteel lager is op veel werkplekken, betekent dit niet dat schoonmaken minder belangrijk is. Vuil is een voedingsbron voor het virus. Goede hygiëne is nu dan ook belangrijker dan ooit, zeker op plekken waar meerdere mensen samenkomen. Zonder schoonmaak neemt vervuiling toe, waardoor er uiteindelijk een extra grondige reiniging nodig is. Ook is het besmettingsgevaar groter. Met behulp van reguliere schoonmaak behouden we samen een stabiel en steriel 0-punt.

Momenteel verzorgen wij ook Klinische Deep Cleaning ter bestrijding van het Coronavirus (COVID-19), speciaal voor gesloten kantoren, restaurants en bedrijfs- en praktijkruimtes. Mede dankzij onze ruime ervaring met andere bacteriële uitbraken in bijvoorbeeld ziekenhuizen kunnen we deze Klinische Deep Cleaning aanbieden. Benieuwd? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Samen verkleinen we het besmettingsgevaar. 

Chat openen
Stel je vraag hier..