Schoonmaakbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda? Bij Qlean Business vindt u een schoonmaakservice die voor veel verschillende diensten is in te zetten. Wij bieden een totaalpakket aan schoonmaak in Breda voor zowel bedrijven als particulieren. Onze diensten bestaan uit alles wat met schoonmaken te maken heeft, van interieurverzorging en bouwoplevering tot aan specialistische reiniging en sanitair reiniging. Met de huidige stand van zaken in de wereld leggen wij bovendien extra nadruk op het steriel maken en het desinfecteren van ruimtes. Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Breda? Lees dan snel verder en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Breda

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf in Breda. Wij zijn natuurlijk in te huren voor schoonmaak in Breda van alle denkbare ruimtes, maar we bieden daarbij nog veel meer. De wens van de klant staat bij ons centraal. U zult altijd tevreden over ons zijn. Hoe we dit weten? Dankzij onze goede service en de ervaring en deskundigheid van ons personeel zorgt hiervoor. Wij onderscheiden ons op de volgende vlakken:

 • Klant is altijd koning
 • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel
 • Deskundig in verschillende vakgebieden
 • Altijd en overal bereikbaar
 • Een team van experts op stand-by
 • Hands-on mentaliteit

Schoonmaak in Breda uitbesteden

Wilt u als particulier of bedrijf de schoonmaak in Breda uitbesteden? Dan is Qlean Business de beste optie. Ongeacht of dit een groot project is als bedrijf of een kleine klus als particulier. Ook staan onze specialisten klaar om calamiteiten op te lossen na bijvoorbeeld een brand of extreme lekkage. Bij Qlean Business zorgen we ervoor dat we de beste specialisten van ons schoonmaakbedrijf in Breda naar uw klus sturen. Zij zorgen ervoor dat de schoonmaak op een efficiënte en betaalbare manier wordt opgelost.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Breda. Ook kunt u ons inschakelen in Den BoschEindhoven, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk!

Instelling schoonmaakbedrijf Breda

De instelling van ons schoonmaakbedrijf in Breda is: Niet lullen maar poetsen. Dankzij deze instelling zorgt ons personeel ervoor dat elk project succesvol wordt uitgevoerd. Ons personeel bestaat uit professionals die perfectionistisch zijn en hun werk ook graag doen. Dit zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze schoonmaakservice kunnen waarborgen. Daarbij investeert Qlean Business continue in de kwaliteit van de schoonmakers door het aanbieden van opleidingen en trainingen. Als u klant wordt van Qlean Business krijgt u een vast gezicht die bij u komt schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat u een vertrouwensband met deze persoon kan opbouwen. Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid van het personeel van ons schoonmaakbedrijf in Breda.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van schoonmaak in Breda door Qlean Business? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Peggy en dames fijn om mee te werken - professionele club!

Opleverings schoonmaak opgesplitst in buiten en binnen. Buiten snel gegaan met wat aandachtspunten voor verbetering. Binnen zeer grondig te werk gegaan en zee tevreden over geleverde werk. Dit allemaal met buiten 35graden...
  - Oisterwijk

  Fijn personeel en het resultaat , superschoon!!

  Na wat mindere ervaringen met schoonmaakbedrijven en huishoudelijke hulp nu Qlean business ingeschakeld. Absoluut geen spijt van! Alles tot in de puntjes schoon en zuiver. De slogan "Niet lullen maar poetsen" maken ze meer dan waar.
   - Den Hout

   Perfect van A tot Z

   Snelle reacties, alles via whatsapp geregeld, zelfs in de avonduren een antwoord, duidelijke info, zeer goede schoonmaak en alles gewoon goed geregeld.
    - Etten Leur

    Vriendelijke medewerkers die uitstekend werk leveren.

    Tot nu toe is onze ervaring met Qlean Business zeer positief.
     - Zevenbergen

     alles wordt keurig en grondig schoongemaakt tot in de puntjes

     Klantvriendelijk, netjes en goede schoonmaak producten dat tezamen met doen wat de klant vraagt maakt het een goede schoonmaak.
      - Ravels

      Geweldige service en contact

      Het was een hele verandering na het bezoek van het schoonmaak team. We waren erg onder de indruk. Zeer fijn contact ook moet ik zeggen.
       - Etten-Leur

       Echte aanpakkers, die goed werk leveren!!

       Dit bedrijf pakt het grondig en professioneel aan! Ze zetten ook net dat stapje extra. Heel fijn om te zien dat er zo secuur en hard gewerkt word. Zeer prettig om als bedrijf zo ontzorgt te worden op het gebied van schoonmaak en te merken dat ze echt met de klant meedenken.
        - Breda

        Super service

        Super team
         - Helmond

         netjes

         alle ruimtes ogen netjes en in goed overleg
         - Biezenmortel

         Mega onder de indruk hoe snel en professioneel ons huis weer schoon was.

         Het huis wat we geërfd hebben van mijn oma, hebben we verhuurd. Na deze huurder een jaar hier te laten wonen, hebben we besloten het huis te gaan verkopen. Dus de huurder eruit. Wat we toen aantroffen heb ik nog nooit gezien. Ons hele huis vol poep, voedselresten, honden uitwerpselen en vuilnis. We hebben meteen actie ondernomen en contact opgenomen met Peggy. Binnen 4 dagen stonden ze op de stoep en hebben ze ontzettend snel en professioneel ons hele huis opgeruimd en grondig schoongemaakt. Iets was we zelf nooit zo hadden kunnen doen! We hebben met heel veel bewondering, respect naar de vordering en het eindresultaat gekeken. We zijn jullie heel dankbaar.
          - Tilburg
          33 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

          Een greep uit onze klanten