Home Schoonmaakbedrijf Breda

Schoonmaakbedrijf Breda

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Breda? Bij Qlean Business vindt u een schoonmaakservice die voor veel verschillende diensten is in te zetten. Wij bieden een totaalpakket aan schoonmaak in Breda voor zowel bedrijven als particulieren. Onze diensten bestaan uit alles wat met schoonmaken te maken heeft, van interieurverzorging en bouwoplevering tot aan specialistische reiniging en sanitair reiniging. Met de huidige stand van zaken in de wereld leggen wij bovendien extra nadruk op het steriel maken en het desinfecteren van ruimtes. Meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Breda? Lees dan snel verder en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Breda

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf in Breda. Wij zijn natuurlijk in te huren voor schoonmaak in Breda van alle denkbare ruimtes, maar we bieden daarbij nog veel meer. De wens van de klant staat bij ons centraal. U zult altijd tevreden over ons zijn. Hoe we dit weten? Dankzij onze goede service en de ervaring en deskundigheid van ons personeel zorgt hiervoor. Wij onderscheiden ons op de volgende vlakken:

  • Klant is altijd koning
  • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel
  • Deskundig in verschillende vakgebieden
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Een team van experts op stand-by
  • Hands-on mentaliteit

Schoonmaak in Breda uitbesteden

Wilt u als particulier of bedrijf de schoonmaak in Breda uitbesteden? Dan is Qlean Business de beste optie. Ongeacht of dit een groot project is als bedrijf of een kleine klus als particulier. Ook staan onze specialisten klaar om calamiteiten op te lossen na bijvoorbeeld een brand of extreme lekkage. Bij Qlean Business zorgen we ervoor dat we de beste specialisten van ons schoonmaakbedrijf in Breda naar uw klus sturen. Zij zorgen ervoor dat de schoonmaak op een efficiënte en betaalbare manier wordt opgelost.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Breda. Ook kunt u ons inschakelen in Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk!

Instelling schoonmaakbedrijf Breda

De instelling van ons schoonmaakbedrijf in Breda is: Niet lullen maar poetsen. Dankzij deze instelling zorgt ons personeel ervoor dat elk project succesvol wordt uitgevoerd. Ons personeel bestaat uit professionals die perfectionistisch zijn en hun werk ook graag doen. Dit zorgt ervoor dat we de kwaliteit van onze schoonmaakservice kunnen waarborgen. Daarbij investeert Qlean Business continue in de kwaliteit van de schoonmakers door het aanbieden van opleidingen en trainingen. Als u klant wordt van Qlean Business krijgt u een vast gezicht die bij u komt schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat u een vertrouwensband met deze persoon kan opbouwen. Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid van het personeel van ons schoonmaakbedrijf in Breda.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van schoonmaak in Breda door Qlean Business? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kom erachter wat wij voor u of uw bedrijf kunnen betekenen.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Vorige Volgende

Wat onze klanten zeggen

Prettige en snelle service in een moeilijke tijd!

Na een ongeval in huis op zaterdag contact opgenomen met Qlean en op maandag was de schoonmaakklus al geklaard. Het contact met Qlean was heel prettig, er werd echt meegedacht en ontzorgd.
- Eindhoven

Fijne samenwerking en top schoonmaakwerk!

Wij werken inmiddels meer dan 1 jaar samen met Qlean Business. Er is altijd een fijne en snelle communicatie met Qlean Business en wij zijn erg tevreden over het schoonmaakwerk.
- Eindhoven

Fijn snel en schoon!

Bijzonder snel contact! Peggy denkt mee en is heel flexibel, fijne medewerkers die schoon maatwerk leveren. Zou zéker Qlean Business weer inschakelen. Hélemaal ontzorgd in moeilijke tijd!!
- Oosterhout

Uitstekend werk verricht!

Ons appartement was na een ingrijpende verbouwing erg 'stoffig'. Na het schoonmaken door Qlean ziet ons appartement er als nieuw uit. Niets was teveel. Alles (vloer, tegels ramen badkamer, kasten, balkon, keuken etc.) is zo schoon! Echt geweldig.
- Zoetermeer

Snelle service, vriendelijk, en goed.

Wij hadden een hoarding en afval situatie, en binnen een paar dagen was alles geregeld. Superleuk team, betrouwbaar en meedenkend. Vlotte communicatie van zowel eigenaar als van team.
- Steenbergen

Topteam

Snel, degelijk en ontzettend aardige medewerkers. Zelden zo’n goede schoonmaak gezien!
- Rijen

Ervaren, goed en klantvriendelijk

De schoonmaak is goed en professioneel uitgevoerd en het contact met de medewerkers verliep erg prettig en vriendelijk.
- Tilburg

Fantastisch

Professioneel team heeft fantastisch werk geleverd. Medewerkers denken mee, zijn behulpzaam en harde werkers. Gedegen aanpak en werken kei hard en dat alles met een enorme vriendelijkheid en vrolijkheid
- Tilburg

Geweldig goed schoongemaakt!

Beter kon niet! Geweldig werk verricht.
- Udenhout

Subliem!

Super snel geschakeld en top service! Kwamen aanrijden in een hele nette en mooie bus! Het motto klopt ‘niet lullen maar poetsen’, wij zijn enorm blij! Qlean bedankt voor de service!
- Roosendaal

Een greep uit onze klanten

Stel je vraag hier..