Nicotineaanslag en rooklucht verwijderen

Nicotine en rooklucht kunnen een hardnekkig probleem zijn voor mensen die stoppen met roken of voor huiseigenaren die een rookvrij huis willen creëren. De geur van tabaksrook blijft vaak achter op meubels, gordijnen, vloeren en muren, en is moeilijk te verwijderen. In sommige gevallen kan het zelfs gevaarlijk voor uw gezondheid zijn! Gelukkig zijn er enkele effectieve manieren om nicotineaanslag en rooklucht te verwijderen uit uw huis en kunnen wij u helpen om uw huis weer schoon en fris te maken!

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers voor verwijdering van nicotineaanslag en rooklucht.

 

Nicotineaanslag verwijderen

Nicotineaanslag en de daaruit voortvloeiende rooklucht vormen een risico voor uw gezondheid. Des te belangrijker dus dat nicotineaanslag wordt verwijderd uit uw huis. Het gevaarlijkste gezondheidsrisico komt voort uit zogeheten ‘derdehands rook’. Dit zijn giftige stoffen die tijdens het roken achterblijven in de omgeving, ook nadat de roker klaar is met roken. Door een reactie met veel voorkomende verontreinigingen in huis, wordt er een giftige mix van kankerverwekkende stoffen gecreëerd. Dit wil dus zeggen dat nicotineaanslag een direct gezondheidsgevaar is, ook voor niet-rokers en kinderen.

 

Nicotineaanslag hecht zich aan bijvoorbeeld muren, plafonds, kozijnen, deuren en laat gele aanslag achter op deze plekken. Hoe langer er in een huis is gerookt, hoe heftiger de nicotineaanslag en de rookgeur in een huis zijn. Nicotineaanslag moet worden gereinigd en verwijderd, enkel het luchten van een huis of het verven over deze oppervlakten heeft namelijk geen nut. Wanneer er bijvoorbeeld geverfd wordt over een oppervlakte met nicotineaanslag, zal de verf niet goed kunnen hechten en af gaan bladderen. Uiteindelijk zal de nicotineaanslag zelfs door de verf heen ‘druipen’ en komt de verkleuring weer terug.

Rooklucht verwijderen

Naast dat binnenshuis roken zorgt voor nicotineaanslag, zorgt het ook voor een vervelende rookgeur. Deze rooklucht kan voor stankoverlast zorgen. De giftige stoffen uit rook trekken namelijk letterlijk in bepaalde oppervlakten of meubels waardoor alles blijft stinken, hoe vaak u het huis ook probeert te luchten.

 

De rooklucht verwijderen uit uw huis heeft natuurlijk voordelen voor uzelf, doordat u in een schone en frisse omgeving zult gaan kunnen leven. Daarnaast kan het verwijderen van rooklucht uit huis ook van belang zijn wanneer u bijvoorbeeld van plan bent om uw huis te verkopen of (opnieuw) te gaan verhuren. Het huis ruikt namelijk veel frisser, waardoor het ook makkelijker verkocht of verhuurd wordt.

 

Nicotine en rooklucht op meubel en tapijt reiniging d.m.v. stoomreinigen

Naast dat nicotineaanslag en rookgeur in plafond, kozijnen en muren gaat zitten, trekt nicotineaanslag en rooklucht ook in uw meubels en tapijt. Wanneer u een optimaal schoon resultaat wil, is het verstandig om ook uw meubels en tapijt te laten reinigen. Dit kunnen wij doen door middel van stoomreiniging.

 

De stoom zorgt ervoor dat het vuil direct loslaat en de oppervlaktes tegelijkertijd volledig gedesinfecteerd worden. Het reinigen met stoom is milieuvriendelijk, omdat er minder chemische reinigingsmiddelen voor nodig zijn. Hierdoor kunnen we snel en effectief te werk gaan.

Werkwijze

Om het project 100% hygiënisch te voltooien met onze professionele schoonmakers, maken wij gebruik van een efficiënte en veilige werkwijze. Wanneer we nicotineaanslag en rooklucht verwijderen, zorgen we er altijd voor dat we zelf beschermd zijn met beschermende kleding, een veiligheidsbril en mondmasker. Ook zorgen we ervoor dat de ruimte goed afgedekt is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afdekken van de plinten, om ervoor te zorgen dat het schoonmaakmiddel en het vuile water niet tussen de muren de plint gaat lopen. Op deze manier zijn we er zeker van dat alle nicotineaanslag ook daadwerkelijk verwijderd is.

 

De nicotineaanslag en rookgeur worden verwijderd met industriële schoonmaakmiddelen, zodat de nicotine goed los kan weken. We sprayen de schoonmaakmiddelen op de aangetaste oppervlaktes en gebruiken vervolgens een speciale stofzuiger om het vocht uit de muur of het plafond te halen. Vervolgens moet de ruimte tenminste 24 uur drogen.

 

Hierna zien de muren er al een stuk lichter en frisser uit. Na nicotineaanslag verwijdering zal u echter niet kunnen ontkomen aan het opnieuw schilderen van de ruimte. Vooral wanneer u echt een mooie witte ruimte wil krijgen.

 

Ervaren partner

Wilt u de nicotineaanslag & rooklucht volledig door een ervaren partner laten doen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen dat alles tot in detail voor u geregeld wordt. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,8! Bekijk hier een project voor nicotineaanslag en rooklucht verwijdering.

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers voor verwijdering van nicotineaanslag en rooklucht.

Stel je vraag hier..