HomeSchoonmaakbedrijf Roosendaal

Schoonmaakbedrijf Roosendaal

Qlean Business is een schoonmaakbedrijf actief in Roosendaal die een totaalpakket aan schoonmaakdiensten biedt aan bedrijven en particulieren. Voor schoonmaak in Roosendaal zijn wij voor veel verschillende diensten in te zetten. Onze diensten beslaan alles wat te maken heeft met schoonmaken, van interieurverzorging tot specialistische reiniging. Door de huidige ontwikkelingen leggen wij bovendien extra nadruk op het volledig steriel maken en desinfecteren van ruimtes. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Lees dan verder op deze pagina.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Roosendaal

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf die actief is in Roosendaal. Onze kerntaken bestaan natuurlijk uit de verschillende soorten schoonmaak in Roosendaal van verschillende soorten ruimtes maar wij bieden meer dan dat. Bij Qlean Business werken we alleen maar met deskundig en ervaren personeel zodat we, ongeacht de situatie, altijd goede service en kwaliteit kunnen leveren. Dankzij dit goede personeel kunnen wij er van uitgaan dat u altijd tevreden bent over ons werk. Als schoonmaakbedrijf in Roosendaal onderscheiden we ons door te richten op de volgende punten:

 • Klant is altijd koning
 • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel
 • Deskundig in verschillende vakgebieden
 • Altijd en overal bereikbaar
 • Een team van experts op stand-by
 • Hand-on mentaliteit

Schoonmaak Roosendaal uitbesteden

U kunt als bedrijf of particulier eenvoudig uw schoonmaak klus in Roosendaal uitbesteden aan Qlean Business. Wij staan altijd klaar voor bedrijven en particulieren, ongeacht de klus. Of u nou grote bedrijfsruimtes schoon wil hebben of u heeft net thuis een erge lekkage gehad waarbij het schoonmaakwerk te veel voor u is, wij zijn er om u te ontzorgen. Onze specialisten staan 24/7 klaar zodat we snel kunnen schakelen bij calamiteiten. Voor elke nieuwe klus worden de beste specialisten van ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal uitgezocht. Door altijd te gaan voor de specialisten op dat gebied zorgen we ervoor dat het op een efficiënte en betaalbare manier wordt uitgevoerd.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Roosendaal. Zo kunt u ons ook inschakelen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk!

Mentaliteit schoonmaakbedrijf Roosendaal

Bij Qlean Business hebben we in ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal de volgende mentaliteit: niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit zorgt ervoor dat ons personeel goede service levert. Ze ronden alle klussen succesvol af. Ons personeel voor de schoonmaak in Roosendaal kenmerkt zich door het perfectionisme en de motivatie om hun werk te doen. Onze schoonmakers doen hun werk graag, dit zorgt ervoor dat zij meer hun best doen om het ook goed te doen.

Het personeel van Qlean Business heeft constant toegang tot verschillende opleidingen en trainingen om nog beter te worden in hun vak. Dankzij deze trainingen en opleidingen blijven de schoonmakers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken. Wilt u ook bij uw bedrijf of bij u thuis de beschikking krijgen over de beste schoonmakers van ons schoonmaakbedrijf in Roosendaal? Neem dan contact met ons op en kom erachter wat de mogelijkheden zijn voor de schoonmaak in Roosendaal bij uw situatie.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Adequaat, flexibel en betrokken!

Prettige eerste ervaring met Qlean Business, een aanrader!
  -Tilburg

  Het was écht niet schoon in mijn huis, en nu is het echt wél schoon in mijn huis.

  Ik werd aan de telefoon fantastisch te woord gestaan, de afspraak om een kijkje te komen nemen was binnen een dag geregeld en toen duidelijk was wat er moest gebeuren kreeg ik ook de offerte binnen een dag. Voor het schoonmaken zelf konden ze binnen een week terecht. Mocht iemand in een situatie terecht komen waarin het huis verwaarloosd is en je zelf niet meer weet hoe je het aan moet pakken. Een deep-clean van Qlean Business lost dat probleem helemaal voor je op. Je krijgt absoluut waar je voor betaald. Een spik en span huis en alle spullen erin!
   -Den Bosch

   Vriendelijk, betrouwbaar, snel en goed

   In de noodsituatie waarin we verkeerden werden we heel goed geholpen. Zéér professioneel!
    -Den Bosch

    Peggy en dames fijn om mee te werken - professionele club!

    Opleverings schoonmaak opgesplitst in buiten en binnen. Buiten snel gegaan met wat aandachtspunten voor verbetering. Binnen zeer grondig te werk gegaan en zee tevreden over geleverde werk. Dit allemaal met buiten 35graden...
     -Oisterwijk

     Fijn personeel en het resultaat , superschoon!!

     Na wat mindere ervaringen met schoonmaakbedrijven en huishoudelijke hulp nu Qlean business ingeschakeld. Absoluut geen spijt van! Alles tot in de puntjes schoon en zuiver. De slogan "Niet lullen maar poetsen" maken ze meer dan waar.
      -Den Hout

      Perfect van A tot Z

      Snelle reacties, alles via whatsapp geregeld, zelfs in de avonduren een antwoord, duidelijke info, zeer goede schoonmaak en alles gewoon goed geregeld.
       -Etten Leur

       Vriendelijke medewerkers die uitstekend werk leveren.

       Tot nu toe is onze ervaring met Qlean Business zeer positief.
        -Zevenbergen

        alles wordt keurig en grondig schoongemaakt tot in de puntjes

        Klantvriendelijk, netjes en goede schoonmaak producten dat tezamen met doen wat de klant vraagt maakt het een goede schoonmaak.
         -Ravels

         Geweldige service en contact

         Het was een hele verandering na het bezoek van het schoonmaak team. We waren erg onder de indruk. Zeer fijn contact ook moet ik zeggen.
          -Etten-Leur

          Echte aanpakkers, die goed werk leveren!!

          Dit bedrijf pakt het grondig en professioneel aan! Ze zetten ook net dat stapje extra. Heel fijn om te zien dat er zo secuur en hard gewerkt word. Zeer prettig om als bedrijf zo ontzorgt te worden op het gebied van schoonmaak en te merken dat ze echt met de klant meedenken.
           -Breda
           36 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

           Een greep uit onze klanten