Home Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Hét schoonmaakbedrijf in Oosterhout is Qlean Business. Voor de schoonmaak in Oosterhout bieden wij een totaalpakket aan verschillende diensten aan. Door ons brede assortiment aan diensten zijn we voor elke schoonmaakklus in te huren, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de huidige ontwikkelingen leggen wij bovendien extra nadruk op het steriel maken en desinfecteren van iedere ruimte. Qlean Business kenmerkt zich door de uitstekende kwaliteit die keer op keer geleverd wordt. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout? Lees dan verder op deze pagina en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf Oosterhout

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf in Oosterhout. Onze kerntaak blijft altijd bestaan uit de verschillende soorten reiniging. Bij onze schoonmaakservice staat de wens en behoefte van de klant altijd centraal. Wij passen onze diensten hier dan ook graag op aan. Dankzij onze goede service en de deskundigheid en ervaring van ons personeel zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent zodra we de klus hebben afgerond. Als schoonmaakbedrijf in Oosterhout hebben we de volgende waarden waar wij ons op richten:

  • Klant is altijd koning;
  • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel;
  • Deskundig in verschillende vakgebieden;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Een team van experts op stand-by;
  • Hand-on mentaliteit.

Schoonmaak Oosterhout uitbesteden

Wilt u de schoonmaak in Oosterhout van uw organisatie uitbesteden? Dit is mogelijk bij Qlean Business. Ook voor eenmalige schoonmaakklussen kunt u ons inhuren. Zo hebben we ook een calamiteiten service wanneer er bijvoorbeeld een extreme lekkage is geweest, die te erg is om zelf op ruimen. Bij schoonmaakbedrijf Qlean Business hebben we verschillende specialisten met allemaal hun eigen kwaliteiten. Bij elke nieuwe klus zoeken wij weer naar de beste specialisten in ons personeelsbestand voor uw project of klus. Door de specialisten voor de schoonmaak in Oosterhout in te zetten, zorgen we voor een efficiënte en betaalbare manier van de uitvoering.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Oosterhout. Zo kunt u ons ook inschakelen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk!

Mentaliteit schoonmaakbedrijf Oosterhout

De mentaliteit van ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout is gebaseerd op de uitspraak: niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit die doorgevoerd is in ons complete bedrijf zorgt ervoor dat elk project op de juiste en succesvolle manier wordt afgerond. Het personeel dat in dienst is van Qlean Business bestaat uit professionals die perfectionistisch zijn en daarbij hun werk ook graag doen. Deze instelling en de kwaliteiten van het personeel zorgt ervoor dat we te allen tijde de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen.

Een andere factor die ervoor zorgt dat we de kwaliteit van ons personeel hoog kunnen houden is de mogelijkheid van opleidingen en trainingen die wij als Qlean Business faciliteren. Dit zorgt ervoor dat ons personeel de mogelijkheid heeft om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op het gebied van schoonmaak in Oosterhout.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Qlean Business als schoonmaakbedrijf in Oosterhout voor u heeft? Neem dan contact met ons op en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak in Oosterhout.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Geweldig goed schoongemaakt!

Beter kon niet! Geweldig werk verricht.
- Udenhout

Subliem!

Super snel geschakeld en top service! Kwamen aanrijden in een hele nette en mooie bus! Het motto klopt ‘niet lullen maar poetsen’, wij zijn enorm blij! Qlean bedankt voor de service!
- Roosendaal

Fantastisch

Respectvol, vriendelijk, harde werkers met oog voor de persoon achter de "puinhoop". Na opruimen en schoonmaken hadden ze veel aandacht voor styling. Prima communicatie, mee denkend duidelijk advies. Een echte aanrader mocht iemand in situatie terecht komen waarin het huis verwaarloosd is.
- Tilburg

Super flexibele young professionals, en dat zijn het pro's!

Van aanvraag tot offerte tot uitvoering van periodieke schoonmaak werkzaamheden alles is op en top geregeld. Super goeie communicatie. Helder, professioneel. Mocht er wat veranderen in planning wordt dat tijdig gecommuniceerd en is er ook wederzijds begrip als het vanuit de klant anders gepland moet worden. De werkneemster die het werk uitvoert is echt van een hoog niveau. Nooit eerder zo'n goede schoonmakers in huis gehad. Niet twijfelen, gewoon inschakelen, gewoon top!
- Heeze

Adequaat, flexibel en betrokken!

Prettige eerste ervaring met Qlean Business, een aanrader!
- Tilburg

Het was écht niet schoon in mijn huis, en nu is het echt wél schoon in mijn huis.

Ik werd aan de telefoon fantastisch te woord gestaan, de afspraak om een kijkje te komen nemen was binnen een dag geregeld en toen duidelijk was wat er moest gebeuren kreeg ik ook de offerte binnen een dag. Voor het schoonmaken zelf konden ze binnen een week terecht. Mocht iemand in een situatie terecht komen waarin het huis verwaarloosd is en je zelf niet meer weet hoe je het aan moet pakken. Een deep-clean van Qlean Business lost dat probleem helemaal voor je op. Je krijgt absoluut waar je voor betaald. Een spik en span huis en alle spullen erin!
- Den Bosch

Vriendelijk, betrouwbaar, snel en goed

In de noodsituatie waarin we verkeerden werden we heel goed geholpen. Zéér professioneel!
- Den Bosch

Peggy en dames fijn om mee te werken - professionele club!

Opleverings schoonmaak opgesplitst in buiten en binnen. Buiten snel gegaan met wat aandachtspunten voor verbetering. Binnen zeer grondig te werk gegaan en zee tevreden over geleverde werk. Dit allemaal met buiten 35graden...
- Oisterwijk

Fijn personeel en het resultaat , superschoon!!

Na wat mindere ervaringen met schoonmaakbedrijven en huishoudelijke hulp nu Qlean business ingeschakeld. Absoluut geen spijt van! Alles tot in de puntjes schoon en zuiver. De slogan "Niet lullen maar poetsen" maken ze meer dan waar.
- Den Hout

Perfect van A tot Z

Snelle reacties, alles via whatsapp geregeld, zelfs in de avonduren een antwoord, duidelijke info, zeer goede schoonmaak en alles gewoon goed geregeld.
- Etten Leur
40 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Een greep uit onze klanten

Chat openen
Stel je vraag hier..