Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Hét schoonmaakbedrijf in Oosterhout is Qlean Business. Voor de schoonmaak in Oosterhout bieden wij een totaalpakket aan verschillende diensten aan. Door ons brede assortiment aan diensten zijn we voor elke schoonmaakklus in te huren, voor zowel particulieren als bedrijven. Qlean Business kenmerkt zich door de uitstekende kwaliteit die keer op keer geleverd wordt. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout? Lees dan verder op deze pagina en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf Oosterhout

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf in Oosterhout. Onze kerntaak blijft altijd bestaan uit de verschillende soorten reiniging. Bij onze schoonmaakservice staat de wens en behoefte van de klant altijd centraal. Wij passen onze diensten hier dan ook graag op aan. Dankzij onze goede service en de deskundigheid en ervaring van ons personeel zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent zodra we de klus hebben afgerond. Als schoonmaakbedrijf in Oosterhout hebben we de volgende waarden waar wij ons op richten:

  • Klant is altijd koning
  • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel
  • Deskundig in verschillende vakgebieden
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Een team van experts op stand-by
  • Hand-on mentaliteit

Schoonmaak Oosterhout uitbesteden

Wilt u de schoonmaak in Oosterhout van uw bedrijf of woning uitbesteden? Dit is mogelijk bij Qlean Business. Ook voor eenmalige schoonmaakklussen kunt u ons inhuren. Zo hebben we ook een calamiteiten service wanneer er bijvoorbeeld een extreme lekkage is geweest, die te erg is om zelf op ruimen. Bij schoonmaakbedrijf Qlean Business hebben we verschillende specialisten met allemaal hun eigen kwaliteiten. Bij elke nieuwe klus zoeken wij weer naar de beste specialisten in ons personeelsbestand voor uw project of klus. Door de specialisten voor de schoonmaak in Oosterhout in te zetten, zorgen we voor een efficiënte en betaalbare manier van de uitvoering.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Oosterhout. Zo kunt u ons ook inschakelen in BredaEindhoven, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk!

Mentaliteit schoonmaakbedrijf Oosterhout

De mentaliteit van ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout is gebaseerd op de uitspraak: niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit die doorgevoerd is in ons complete bedrijf zorgt ervoor dat elk project op de juiste en succesvolle manier wordt afgerond. Het personeel dat in dienst is van Qlean Business bestaat uit professionals die perfectionistisch zijn en daarbij hun werk ook graag doen. Deze instelling en de kwaliteiten van het personeel zorgt ervoor dat we te allen tijde de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen.

Een andere factor die ervoor zorgt dat we de kwaliteit van ons personeel hoog kunnen houden is de mogelijkheid van opleidingen en trainingen die wij als Qlean Business faciliteren. Dit zorgt ervoor dat ons personeel de mogelijkheid heeft om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op het gebied van schoonmaak in Oosterhout.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Qlean Business als schoonmaakbedrijf in Oosterhout voor u heeft? Neem dan contact met ons op en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak in Oosterhout.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Echte aanpakkers, die goed werk leveren!!

Dit bedrijf pakt het grondig en professioneel aan! Ze zetten ook net dat stapje extra. Heel fijn om te zien dat er zo secuur en hard gewerkt word. Zeer prettig om als bedrijf zo ontzorgt te worden op het gebied van schoonmaak en te merken dat ze echt met de klant meedenken.
- Breda

Super service

Super team
- Helmond

netjes

alle ruimtes ogen netjes en in goed overleg
- Biezenmortel

Mega onder de indruk hoe snel en professioneel ons huis weer schoon was.

Het huis wat we geërfd hebben van mijn oma, hebben we verhuurd. Na deze huurder een jaar hier te laten wonen, hebben we besloten het huis te gaan verkopen. Dus de huurder eruit. Wat we toen aantroffen heb ik nog nooit gezien. Ons hele huis vol poep, voedselresten, honden uitwerpselen en vuilnis. We hebben meteen actie ondernomen en contact opgenomen met Peggy. Binnen 4 dagen stonden ze op de stoep en hebben ze ontzettend snel en professioneel ons hele huis opgeruimd en grondig schoongemaakt. Iets was we zelf nooit zo hadden kunnen doen! We hebben met heel veel bewondering, respect naar de vordering en het eindresultaat gekeken. We zijn jullie heel dankbaar.
- Tilburg

Top! Jong en dynamisch, flexibel bedrijf

Super fijne dames om mee te werken! Maken net dat beetje extra schoon en denken mee met de klant. Hele flexibele instelling. Aanrader!
- Den Bosch

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het zou eigenlijk allemaal 10 kunnen zijn. Maar dat staat misschien niet realistisch. Maar het is wel zo. Ik heb in goed overleg alles kunnen regelen. Het team was erg gemotiveerd om het allemaal zo netjes mogelijk achter te laten. En dat niet weg mocht werd met respect behandeld. Jullie zijn top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder hoe ze het aanpakken, erg professioneel en betrokken. Zeer vriendelijk en korte lijntjes. Een voorbeeld voor menig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geen zorgen meer over het schoonmaken van het huis, fijn ook dat jullie zo flexibel zijn: een keer extra of een uurtje meer of minder, jullie hebben er een oplossing voor!

4 sterren: goede service, goed behandeld

27 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Een greep uit onze klanten