Home Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Schoonmaakbedrijf Oosterhout

Hét schoonmaakbedrijf in Oosterhout is Qlean Business. Voor de schoonmaak in Oosterhout bieden wij een totaalpakket aan verschillende diensten aan. Door ons brede assortiment aan diensten zijn we voor elke schoonmaakklus in te huren, voor zowel particulieren als bedrijven. Met de huidige ontwikkelingen leggen wij bovendien extra nadruk op het steriel maken en desinfecteren van iedere ruimte. Qlean Business kenmerkt zich door de uitstekende kwaliteit die keer op keer geleverd wordt. Wilt u meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout? Lees dan verder op deze pagina en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf Oosterhout

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf in Oosterhout. Onze kerntaak blijft altijd bestaan uit de verschillende soorten reiniging. Bij onze schoonmaakservice staat de wens en behoefte van de klant altijd centraal. Wij passen onze diensten hier dan ook graag op aan. Dankzij onze goede service en de deskundigheid en ervaring van ons personeel zorgen wij ervoor dat u altijd tevreden bent zodra we de klus hebben afgerond. Als schoonmaakbedrijf in Oosterhout hebben we de volgende waarden waar wij ons op richten:

  • Klant is altijd koning;
  • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel;
  • Deskundig in verschillende vakgebieden;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Een team van experts op stand-by;
  • Hand-on mentaliteit.

Schoonmaak Oosterhout uitbesteden

Wilt u de schoonmaak in Oosterhout van uw organisatie uitbesteden? Dit is mogelijk bij Qlean Business. Ook voor eenmalige schoonmaakklussen kunt u ons inhuren. Zo hebben we ook een calamiteiten service wanneer er bijvoorbeeld een extreme lekkage is geweest, die te erg is om zelf op ruimen. Bij schoonmaakbedrijf Qlean Business hebben we verschillende specialisten met allemaal hun eigen kwaliteiten. Bij elke nieuwe klus zoeken wij weer naar de beste specialisten in ons personeelsbestand voor uw project of klus. Door de specialisten voor de schoonmaak in Oosterhout in te zetten, zorgen we voor een efficiënte en betaalbare manier van de uitvoering.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Oosterhout. Zo kunt u ons ook inschakelen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk!

Mentaliteit schoonmaakbedrijf Oosterhout

De mentaliteit van ons schoonmaakbedrijf in Oosterhout is gebaseerd op de uitspraak: niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit die doorgevoerd is in ons complete bedrijf zorgt ervoor dat elk project op de juiste en succesvolle manier wordt afgerond. Het personeel dat in dienst is van Qlean Business bestaat uit professionals die perfectionistisch zijn en daarbij hun werk ook graag doen. Deze instelling en de kwaliteiten van het personeel zorgt ervoor dat we te allen tijde de kwaliteit van ons werk kunnen waarborgen.

Een andere factor die ervoor zorgt dat we de kwaliteit van ons personeel hoog kunnen houden is de mogelijkheid van opleidingen en trainingen die wij als Qlean Business faciliteren. Dit zorgt ervoor dat ons personeel de mogelijkheid heeft om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en trends op het gebied van schoonmaak in Oosterhout.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die Qlean Business als schoonmaakbedrijf in Oosterhout voor u heeft? Neem dan contact met ons op en kom er achter wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van schoonmaak in Oosterhout.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Vorige Volgende

Wat onze klanten zeggen

Heel fijn in een lastige tijd

Contact gezocht ivm een lastige situatie. Meteen een afspraak ingepland en acties uit gezet. Duidelijke communicatie en vooraf wist ik precies hoe en wat. Super fijn alles opgepakt zonder dat ik er verder omkijken naar heb gehad. Het ziet er allemaal weer top uit en heel fijn dat er ook ontruimd kon worden waar nodig Het heeft mij enorm ontzorgd en dat is zeer prettig. Dank je wel!
- Tilburg

Dikke pluim voor dit professionele bedrijf

Na aanleiding van een kleine brandschade contact gezocht om roet en kaarsvet te verwijderen. Na en 1e telefonisch contact heel fijn via app gecommuniceerd en zo foto's kunnen delen van de vervuiling. Na 1e prijsindicatie een keurige offerte ontvangen voor de verzekeraar. Na akkoord op offerte verschenen 2 schoonmaaksters keurig op tijd. Deze mensen wisten van wanten en hebben de boel netjes schoongemaakt.
- Rosmalen

Goed kwaliteit en professioneel werk

Goed professionele team en kwaliteit werk.
- Tilburg

Zeer tevreden !!!

Mijn ervaring is, dat ze snel kwamen, en dat alles heel schoon werd afgeleverd. Een 10 voor Qlean Business.
- Bladel

Goede en snelle service

Ik heb een hele goede ervaring met Qlean business. Ze hebben binnen een week, vanaf het eerste contact moment tot aan de schone oplevering, een bevuilde woning ontruimd en schoon opgeleverd. Wij waren heel tevreden, en zouden Qlean business zeker aanbevelen.
- Tilburg

Prettige en snelle service in een moeilijke tijd!

Na een ongeval in huis op zaterdag contact opgenomen met Qlean en op maandag was de schoonmaakklus al geklaard. Het contact met Qlean was heel prettig, er werd echt meegedacht en ontzorgd.
- Eindhoven

Fijne samenwerking en top schoonmaakwerk!

Wij werken inmiddels meer dan 1 jaar samen met Qlean Business. Er is altijd een fijne en snelle communicatie met Qlean Business en wij zijn erg tevreden over het schoonmaakwerk.
- Eindhoven

Fijn snel en schoon!

Bijzonder snel contact! Peggy denkt mee en is heel flexibel, fijne medewerkers die schoon maatwerk leveren. Zou zéker Qlean Business weer inschakelen. Hélemaal ontzorgd in moeilijke tijd!!
- Oosterhout

Uitstekend werk verricht!

Ons appartement was na een ingrijpende verbouwing erg 'stoffig'. Na het schoonmaken door Qlean ziet ons appartement er als nieuw uit. Niets was teveel. Alles (vloer, tegels ramen badkamer, kasten, balkon, keuken etc.) is zo schoon! Echt geweldig.
- Zoetermeer

Snelle service, vriendelijk, en goed.

Wij hadden een hoarding en afval situatie, en binnen een paar dagen was alles geregeld. Superleuk team, betrouwbaar en meedenkend. Vlotte communicatie van zowel eigenaar als van team.
- Steenbergen

Een greep uit onze klanten

Stel je vraag hier..