Zakelijke schoonmaak regulier

Zakelijke schoonmaak van uw kantoor of bedrijfspand is een belangrijk onderdeel van het dagelijkse werkleven. U wilt uw werknemers of klanten graag verwelkomen in een ruimte die spic en span is, zeker als hier wordt gewerkt, vergaderd, gegeten of simpelweg wordt geleefd.

Waar sommige werkzaamheden voor andere schoonmaakbedrijven periodiek zijn, vallen ze bij ons vaak onder de vaste werkzaamheden. Creëer een werkbare omgeving voor uzelf en anderen door ons uw ruimte professioneel te laten schoonmaken. Op die manier voorkomt u slechte hygiëne en heeft u er geen omkijken naar.

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers.

Werkplan zakelijke schoonmaak

Qlean Business gaat structureel te werk en zorgt samen met haar professionele medewerkers dat alles op orde blijft. Middels een werkplan op maat, weten onze schoonmakers precies wat hen die dag te doen staat om uw kantoor of bedrijfspand schoon achter te laten.

De opdracht die onze medewerkers meekrijgen is duidelijk en transparant: ‘’wat vies is, moet schoon’’. Met deze instelling gaan onze schoonmakers dagelijks aan de slag en zodat u en uw medewerkers in een schone omgeving kunnen werken.

Uw wensen

Qlean Business onderscheid zich door haar kwaliteit en maatwerk. Wat zijn uw wensen op het gebied van schoonmaak? Wij gaan hierover graag met u in gesprek om een offerte op maat op te kunnen stellen.

Ervaren schoonmaak partner

Wilt u als bedrijf de reguliere schoonmaakdiensten volledig door een ervaren schoonmaakbedrijf laten doen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen dat alles tot in detail voor u geregeld wordt. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,6!

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers.

Stel je vraag hier..