Home Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Schoonmaakbedrijf Den Bosch

Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch nodig? Schakel dan Qlean Business in. Bij ons vindt u een schoonmaakservice die voor meerdere diensten in te zetten is. Qlean Business biedt een totaalpakket aan schoonmaak in Den Bosch aan, voor zowel bedrijven als particulieren. De diensten van ons schoonmaakbedrijf bestaan uit alles wat u associeert met schoonmaken, van interieurverzorging en bouwoplevering tot aan specialistische reiniging en sanitair reiniging. Met de huidige ontwikkelingen leggen wij bovendien extra nadruk op het desinfecteren en steriel maken van iedere ruimte. Wilt u graag meer weten over ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op.


 

Visie Qlean Business Den Bosch

Bij Qlean Business hebben we een duidelijk beeld van hoe we ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch inrichten, en hoe we met onze klanten omgaan. Onze experts zijn in te huren voor de schoonmaak in Den Bosch van alle denkbare ruimtes van uw pand. Bij ons staat de wens van de klant centraal en wij doen ons uiterste best om u tevreden te houden. Dankzij onze goede service, ervaring en deskundigheid van ons personeel weten wij precies hoe we maximaal resultaat kunnen behalen. Als schoonmaakbedrijf in Den Bosch onderscheiden wij ons op de volgende punten:

 • Klant is altijd koning;
 • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel;
 • Deskundig in verschillende vakgebieden;
 • Altijd en overal bereikbaar;
 • Een team van experts op stand-by;
 • Hands-on mentaliteit.

Schoonmaak in Den Bosch uitbesteden

Als u als particulier of bedrijf uw schoonmaak in Den Bosch wilt uitbesteden, bent u aan het juiste adres bij Qlean Business. Of u nou als bedrijf een groot schoonmaakproject heeft (zoals het volledig steriel maken van ruimtes), een terugkerende schoonmaakroutine wil of het gaat om uw woning als particulier, wij staan voor u klaar. De specialisten van Qlean Business staan bovendien klaar om allerhande calamiteiten op te lossen, denk hierbij aan brandschade of extreme lekkage. Belt u voor een calamiteit? Dan sturen wij de experts van ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch naar uw klus. Op een efficiënte en betaalbare manier zal uw schoonmaak worden voltooid.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Den Bosch, wij zijn ook werkzaam in Breda, Eindhoven, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk!

Instelling schoonmaakbedrijf Den Bosch

Ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch heeft als instelling: ‘Niet lullen, maar poetsen’. Dankzij deze instelling zorgen onze professionals dat elk project succesvol wordt afgerond. Het personeel van Qlean Business bestaat uit professionals die perfectionistisch zijn en hun werk graag doen. Met deze eigenschappen kunnen we de kwaliteit van onze schoonmaakservice waarborgen. Qlean Business investeert daarnaast continue in de kwaliteit van onze schoonmakers; er worden verschillende opleidingen en trainingen aangeboden. Wanneer u ervoor kiest klant te worden bij Qlean Business, krijgt u een vaste expert die de schoonmaak op locatie coördineert. Hierdoor kunt u een vertrouwensband met onze expert opbouwen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Qlean Business als schoonmaakbedrijf in Den Bosch? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Het was écht niet schoon in mijn huis, en nu is het echt wél schoon in mijn huis.

Ik werd aan de telefoon fantastisch te woord gestaan, de afspraak om een kijkje te komen nemen was binnen een dag geregeld en toen duidelijk was wat er moest gebeuren kreeg ik ook de offerte binnen een dag. Voor het schoonmaken zelf konden ze binnen een week terecht. Mocht iemand in een situatie terecht komen waarin het huis verwaarloosd is en je zelf niet meer weet hoe je het aan moet pakken. Een deep-clean van Qlean Business lost dat probleem helemaal voor je op. Je krijgt absoluut waar je voor betaald. Een spik en span huis en alle spullen erin!
  - Den Bosch

  Vriendelijk, betrouwbaar, snel en goed

  In de noodsituatie waarin we verkeerden werden we heel goed geholpen. Zéér professioneel!
   - Den Bosch

   Peggy en dames fijn om mee te werken - professionele club!

   Opleverings schoonmaak opgesplitst in buiten en binnen. Buiten snel gegaan met wat aandachtspunten voor verbetering. Binnen zeer grondig te werk gegaan en zee tevreden over geleverde werk. Dit allemaal met buiten 35graden...
    - Oisterwijk

    Fijn personeel en het resultaat , superschoon!!

    Na wat mindere ervaringen met schoonmaakbedrijven en huishoudelijke hulp nu Qlean business ingeschakeld. Absoluut geen spijt van! Alles tot in de puntjes schoon en zuiver. De slogan "Niet lullen maar poetsen" maken ze meer dan waar.
     - Den Hout

     Perfect van A tot Z

     Snelle reacties, alles via whatsapp geregeld, zelfs in de avonduren een antwoord, duidelijke info, zeer goede schoonmaak en alles gewoon goed geregeld.
      - Etten Leur

      Vriendelijke medewerkers die uitstekend werk leveren.

      Tot nu toe is onze ervaring met Qlean Business zeer positief.
       - Zevenbergen

       alles wordt keurig en grondig schoongemaakt tot in de puntjes

       Klantvriendelijk, netjes en goede schoonmaak producten dat tezamen met doen wat de klant vraagt maakt het een goede schoonmaak.
        - Ravels

        Geweldige service en contact

        Het was een hele verandering na het bezoek van het schoonmaak team. We waren erg onder de indruk. Zeer fijn contact ook moet ik zeggen.
         - Etten-Leur

         Echte aanpakkers, die goed werk leveren!!

         Dit bedrijf pakt het grondig en professioneel aan! Ze zetten ook net dat stapje extra. Heel fijn om te zien dat er zo secuur en hard gewerkt word. Zeer prettig om als bedrijf zo ontzorgt te worden op het gebied van schoonmaak en te merken dat ze echt met de klant meedenken.
          - Breda

          Super service

          Super team
           - Helmond
           35 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

           Een greep uit onze klanten