Industriële reiniging

Voor een industriële reiniging bent u bij Qlean Business aan het juiste adres. Nergens ligt de lat zo hoog als in de industriële schoonmaak. De efficiëntie en veiligheid is belangrijk in een fabriek maar ook de hygiëne is zeer belangrijk. Qlean Business kan uw ruimte of fabriek industrieel reinigen. Van de industriële reiniging van installaties, systemen, leidingen en tanks tot de industriële schoonmaak van complete fabrieken en andere ruimtes. Meer weten over deze diensten? Lees dan verder op deze pagina.

Industriële schoonmaak

Qlean Business levert hoge kwaliteit aan industriële schoonmaak, zowel in de lichte als zware industrie. Wij helpen u graag met het overnemen van diverse schoonmaakactiviteiten als het gaat om industriële reiniging. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor maar één schoonmaak activiteit maar het is ook mogelijk om meerdere activiteiten of zelfs alles bij ons onder te brengen. U kunt met een gerust hart uw fabriek industrieel laten reinigen.

Soorten industriële reiniging

Qlean Business kan verschillende soorten industriële reiniging leveren. U leest hier alles over de industriële schoonmaak van verschillende opdrachten die wij kunnen uitvoeren. Zo kunt u bij Qlean Business terecht voor verschillende reinigingstechnieken zoals stoomreinigen, zandstralen, schuren/frezen en lijmresten verwijderen.

Industrieel reinigen staalconstructies en productieruimtes

Bij staalconstructies en productieruimtes heb je al snel kans op flinke vuilophoping. Dankzij industrieel reinigen worden deze constructies en ruimtes weer snel en goed schoon. De industriële reiniging is door het normale personeel niet bij te houden. De professionals van Qlean Business staan voor u klaar en leveren een aanpak op maat aan. Er wordt gekeken naar de verschillende ruimtes en hoe deze het beste periodiek schoongemaakt kunnen worden. Er wordt gezorgd dat er tussen verschillende ploegen schoongemaakt wordt zodat de stilstand van productie zo min mogelijk is.

Industrieel reinigen gastanks en silo’s

Het industrieel reinigen van verschillende tanks en silo’s kan ook gedaan worden door Qlean Business. Voordat de industriële reiniging begint worden de tanks of silo’s geïnspecteerd op verschillende gebreken zoals lekkage, roestvorming of andere beschadigingen. Als deze inspectie is uitgevoerd wordt er een plan van aanpak opgesteld met de gewenste behandeling. Tijdens de industriële reiniging wordt het plan van aanpak gevolgd zodat u ook weet wat er gebeurt bij het schoonmaken.

Kiezen voor industriële reiniging

Door te kiezen voor industriële schoonmaak en reiniging ontzorgt u uw personeel en laat u het industrieel reinigen over aan professionals. Onze schoonmaakprofessionals weten precies hoe zij alles aan moeten pakken en volgen het opgestelde plan van aanpak. Wij houden te allen tijde rekening met uw wensen en procedures rondom de veiligheid, hygiëne en netheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom er achter wat Qlean Business voor u kunt betekenen op het gebied van industriële reiniging en schoonmaak.

Industriële reiniging


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Stel je vraag hier..