Bouw Schoonmaak na bouwoplevering

Zoekt u een bedrijf voor de schoonmaak van uw bouwoplevering? Dan is Qlean Business de betrouwbare schoonmaakpartner voor uw project of klus! Wij begrijpen dat er na een verbouwing, renovatie, nieuwbouwoplevering of bouwoplevering van woningen en bedrijfspanden de ruimtes nog niet gebruiksklaar zijn. Vergeleken met reguliere schoonmaak zijn bouwterreinen gevaarlijker te betreden en zijn er andere risico’s om rekening mee te houden. Tijdens de schoonmaak gaan wij grondig te werk van het verwijderen van klein bouwafval en stof tot het gebruiksklaar maken van alle ruimtes. Inclusief inbouwkasten en sanitair. Onze professionele schoonmakers hebben veel ervaring in bouwopleveringen. Zij zullen ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand na onze schoonmaak direct in gebruik genomen kan worden. Wij geven u een volledige ontzorging op het gebied van bouw schoonmaak. Wij werken in heel Nederland en zijn 24/7 bereikbaar! Bel of mail ons direct voor een offerte of afspraak.

 

  • Specialistische bouwoplevering schoonmaak.
  • Volledige ontzorging.
  • Voor een gebruiksklare woning of bedrijfspand.
  • Wij werken in heel Nederland.
  • Klantbeoordeling 9,6.

Specialistische bouwoplevering schoonmaak

Voor een gebruiksklare woning of bedrijfspand. Wij werken in heel Nederland.

Schoonmaak na verbouwing of renovatie

Heeft u een verbouwing of renovatie achter de rug en wilt u deze ruimtes schoongemaakt hebben? Deze specialistische schoonmaakdienst brengt andere omstandigheden en werkzaamheden met zich mee vergeleken met reguliere schoonmaak. De ruimtes zijn vaak erg stoffig en er zullen in veel gevallen nog kit en verfresten te vinden zijn. Hierdoor zijn de ruimtes niet gebruiksklaar en kunnen ze nog niet ingericht worden. Wij zorgen ervoor dat al het bouwstof, kitresten en verfresten verwijderd wordt. Daarnaast zorgen we ervoor dat de vloeren, plinten, ramen, muren, deuren, kozijnen volledig schoongemaakt worden. Ook de sanitaire ruimtes zoals de toiletten, badkamer en keukens worden hierbij meegenomen en ontdaan van eventuele cement-sluier. Hierdoor wordt de ruimte na de verbouwing of renovatie voor het eerst weer bewoonbaar of bruikbaar. Wij onderscheiden ons door niet een veegschone ruimte af te leveren maar tot in de puntjes een volledige schone en gebruiksklare ruimte op te leveren.

 

Schoonmaak nieuwbouwwoning

De schoonmaak van nieuwbouwwoningen geven andere omstandigheden dan reguliere schoonmaak. Bij de oplevering van de nieuwbouwwoning aan het einde van het bouwproject zijn er vaak nog geen bestratingen op het bouwterrein. Ook is er vaak nog veel bouwafval en bouwstof waardoor het terrein erg ruw en ontoegankelijk is. Toch is een grondige schoonmaak essentieel voor een oplevering vanuit een aannemer. Zo kunnen de toekomstige bewoners met een schoon en nieuw gevoel hun nieuwbouwhuis betreden. Wij helpen u graag om de nieuwbouwwoningen van het bouwproject volledig schoon te maken en bewoonbaar op te leveren. Wij leveren de nieuwbouwwoningen niet veegschoon maar echt bewoonbaar op. Zo worden de nieuwbouwhuizen van boven naar beneden grondig aangepakt door onze ervaren schoonmakers. Hierbij worden ook ramen, deuren, sanitair en eventueel kelders of inbouwkasten meegenomen. Wij poetsen dus niet voor het oog maar zorgen voor een volledig schone oplevering.

 

  • Specialistische bouwoplevering schoonmaak.
  • Volledige schoonmaak en ontzorging.
  • Voor een gebruiksklare woning of bedrijfspand.
  • Wij werken in heel Nederland.
  • Klantbeoordeling 9,6.

 

Bouw Schoonmaak projecten

Bent u benieuwd naar bouwschoonmaak projecten of bouwopleveringen die wij hebben afgerond? Neem dan een kijkje op onze projecten pagina of bekijk dit appartementencomplex die wij na de bouwoplevering schoongemaakt hebben. Bel of mail ons voor een offerte op maat!

 

Specialistische bouwoplevering schoonmaak

Voor een gebruiksklare woning of bedrijfspand. Wij werken in heel Nederland.


Chat openen
Stel je vraag hier..