Bouwoplevering schoonmaak

Zoekt u een bedrijf voor de schoonmaak van uw bouwoplevering? Dan is Qlean Business de betrouwbare schoonmaakpartner voor uw project of klus!
Wij begrijpen dat er na een verbouwing, renovatie, nieuwbouwoplevering of bouwoplevering van woningen en bedrijfspanden de ruimtes nog niet gebruiksklaar zijn. Tijdens de schoonmaak van een bouwoplevering gaan wij grondig te werk. Van het verwijderen van verf- en kitresten, klein bouwafval en stof tot het gebruiksklaar maken van alle ruimtes.

Onze professionele schoonmakers hebben veel ervaring in bouwopleveringen. Zij zullen ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand na onze schoonmaak direct in gebruik genomen kan worden. Wij geven u een volledige ontzorging op het gebied van bouw schoonmaak

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren bouwoplevering schoonmakers.

Schoonmaak na verbouwing of renovatie van bestaande woning

Heeft u een verbouwing of renovatie achter de rug en wilt u deze ruimtes schoongemaakt hebben? Deze specialistische schoonmaakdienst brengt andere omstandigheden en werkzaamheden met zich mee, waarnaast ook gebruikt gemaakt wordt van specialistische materialen.

Qlean Business zorgt ervoor dat al het bouwstof, de kitresten en verfresten verwijderd worden. Daarnaast zorgen we ervoor dat de vloeren, plinten, ramen, muren, deuren en kozijnen volledig stofvrij en schoongemaakt worden. Ook de sanitaire ruimtes zoals de toiletten, badkamer en keukens worden hierin meegenomen en ontdaan van eventuele cement-sluier of andere bouwresten. Hierdoor wordt de ruimte na de verbouwing of renovatie weer bewoonbaar of bruikbaar. Wij onderscheiden ons door een tot in de puntjes volledig schone en gebruiksklare ruimte op te leveren die direct ingericht kan worden.

Bouwoplevering schoonmaak

Schoonmaak nieuwbouwwoning

Voor de schoonmaak van nieuwbouwwoningen is er kennis nodig over de uit te voeren werkzaamheden en de materialen die daarbij gebruikt worden.

Bij de oplevering van een nieuwbouwwoning is er aan het einde van het bouwproject vaak nog geen bestratingen op het bouwterrein. Ook is er vaak nog veel bouwafval en bouwstof waardoor het terrein erg ruw en ontoegankelijk is. Toch is een grondige schoonmaak essentieel voor een oplevering vanuit een aannemer. Zo kunnen de toekomstige bewoners met een schoon en nieuw gevoel hun nieuwbouwwoning betreden. Wij helpen u graag om de nieuwbouwwoning(en) van het bouwproject volledig schoon te maken en bewoonbaar op te leveren. Zo worden de nieuwbouwwoning(en) van boven naar beneden grondig aangepakt door onze ervaren schoonmakers. Hierbij worden verf- en kitresten verwijderd en alles stofvrij gemaakt. Daarnaast worden ook ramen, deuren, sanitaire ruimtes en eventueel kelders of inbouwkasten meegenomen. Wij poetsen dus niet voor het oog maar zorgen voor een volledig schone bouwoplevering.

Ervaren partner

Wilt u uw bouwoplevering volledig door een ervaren partner laten doen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen dat alles tot in detail voor u geregeld wordt. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,8!

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren bouwoplevering schoonmakers.

Stel je vraag hier..