Home Schoonmaakbedrijf Tilburg

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf in Tilburg vindt u in Qlean Business. U vindt bij ons een bedrijf voor schoonmaak in Tilburg die voor veel verschillende diensten is in te zetten. Wij hebben een breed totaalpakket met diensten voor bedrijven en particulieren. Alles wat met schoonmaken te maken heeft is bij ons mogelijk, van bouwoplevering tot aan specialistische reiniging. Door de huidige stand van zaken leggen wij bovendien tegenwoordig extra nadruk op het desinfecteren en steriel maken van iedere ruimte. Wilt u meer weten over Qlean Business als schoonmaakbedrijf in Tilburg? Lees dan verder op deze pagina.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Tilburg

Wij van Qlean Business zien onszelf als meer dan een schoonmaakbedrijf in Tilburg. Onze kerntaak blijft natuurlijk schoonmaak in Tilburg van elke denkbare ruimte, maar we bieden daarnaast nog veel meer. De klant en zijn of haar wens staat bij ons altijd centraal. Doordat wij alleen maar werken met ervaren en deskundig personeel leveren we een goede service en kwaliteit. Hierdoor zorgen we ervoor dat u altijd tevreden over het werk van ons zult zijn. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg onderscheiden we ons van de rest door de volgende punten:

  • Klant is altijd koning;
  • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel;
  • Deskundig in verschillende vakgebieden;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Een team van experts op stand-by;
  • Hands-on mentaliteit.

Schoonmaak Tilburg uitbesteden

Schoonmaak in Tilburg uitbesteden doet u aan Qlean Business. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven en het maakt ons niet uit hoe groot of klein de klus is. Of we nou een groot bedrijfspand schoon moeten maken of calamiteiten bij u thuis moeten schoonmaken na een extreme lekkage, niks is ons te gek. Zo richten wij ons tegenwoordig ook op het steriel maken van ruimtes, alsmede volledige desinfectie. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg hebben we specialisten voor verschillende schoonmaakklussen. Bij elk nieuw project zoeken we naar de juiste specialisten in ons team zodat de schoonmaak van uw gebouw op een efficiënte en betaalbare manier wordt uitgevoerd.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Tilburg. Zo kunt u ons ook inschakelen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Waalwijk!

Mentaliteit van schoonmaakbedrijf Tilburg

Als schoonmaakbedrijf in Tilburg hebben we de volgende mentaliteit: niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit kenmerkt onze schoonmaakspecialisten. Zij zorgen ervoor dat alle klussen succesvol worden afgerond. Het personeel van Qlean Business kenmerkt zich doordat het professionals zijn die perfectionistisch zijn en hun werk graag doen. Dit zorgt dat we als schoonmaakbedrijf in Tilburg aan de hoge eisen kunnen voldoen.

Om te zorgen dat we de beste blijven op het gebied van schoonmaak in Tilburg investeren we in opleidingen en trainingen voor ons personeel. Dit zorgt ervoor dat we ons personeel constant scherp houden en op de hoogte houden van de nieuwste technieken en middelen. Als u ervoor kiest om Qlean Business in de hand te nemen dan krijgt u een vast gezicht die bij u komt schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat u deze persoon leert kennen en ook makkelijker kan aanspreken. Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid van al ons personeel dat wij hebben voor de schoonmaak in Tilburg. Betrouwbaar personeel levert betrouwbare kwaliteit en dat is waar wij voor staan.

Meer weten over Qlean Business en de mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf in Tilburg? Neem dan contact met ons op en besteed uw schoonmaak in Tilburg uit aan Qlean Business.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Vorige Volgende

Wat onze klanten zeggen

Heel fijn in een lastige tijd

Contact gezocht ivm een lastige situatie. Meteen een afspraak ingepland en acties uit gezet. Duidelijke communicatie en vooraf wist ik precies hoe en wat. Super fijn alles opgepakt zonder dat ik er verder omkijken naar heb gehad. Het ziet er allemaal weer top uit en heel fijn dat er ook ontruimd kon worden waar nodig Het heeft mij enorm ontzorgd en dat is zeer prettig. Dank je wel!
- Tilburg

Dikke pluim voor dit professionele bedrijf

Na aanleiding van een kleine brandschade contact gezocht om roet en kaarsvet te verwijderen. Na en 1e telefonisch contact heel fijn via app gecommuniceerd en zo foto's kunnen delen van de vervuiling. Na 1e prijsindicatie een keurige offerte ontvangen voor de verzekeraar. Na akkoord op offerte verschenen 2 schoonmaaksters keurig op tijd. Deze mensen wisten van wanten en hebben de boel netjes schoongemaakt.
- Rosmalen

Goed kwaliteit en professioneel werk

Goed professionele team en kwaliteit werk.
- Tilburg

Zeer tevreden !!!

Mijn ervaring is, dat ze snel kwamen, en dat alles heel schoon werd afgeleverd. Een 10 voor Qlean Business.
- Bladel

Goede en snelle service

Ik heb een hele goede ervaring met Qlean business. Ze hebben binnen een week, vanaf het eerste contact moment tot aan de schone oplevering, een bevuilde woning ontruimd en schoon opgeleverd. Wij waren heel tevreden, en zouden Qlean business zeker aanbevelen.
- Tilburg

Prettige en snelle service in een moeilijke tijd!

Na een ongeval in huis op zaterdag contact opgenomen met Qlean en op maandag was de schoonmaakklus al geklaard. Het contact met Qlean was heel prettig, er werd echt meegedacht en ontzorgd.
- Eindhoven

Fijne samenwerking en top schoonmaakwerk!

Wij werken inmiddels meer dan 1 jaar samen met Qlean Business. Er is altijd een fijne en snelle communicatie met Qlean Business en wij zijn erg tevreden over het schoonmaakwerk.
- Eindhoven

Fijn snel en schoon!

Bijzonder snel contact! Peggy denkt mee en is heel flexibel, fijne medewerkers die schoon maatwerk leveren. Zou zéker Qlean Business weer inschakelen. Hélemaal ontzorgd in moeilijke tijd!!
- Oosterhout

Uitstekend werk verricht!

Ons appartement was na een ingrijpende verbouwing erg 'stoffig'. Na het schoonmaken door Qlean ziet ons appartement er als nieuw uit. Niets was teveel. Alles (vloer, tegels ramen badkamer, kasten, balkon, keuken etc.) is zo schoon! Echt geweldig.
- Zoetermeer

Snelle service, vriendelijk, en goed.

Wij hadden een hoarding en afval situatie, en binnen een paar dagen was alles geregeld. Superleuk team, betrouwbaar en meedenkend. Vlotte communicatie van zowel eigenaar als van team.
- Steenbergen

Een greep uit onze klanten

Stel je vraag hier..