Home Schoonmaakbedrijf Tilburg

Schoonmaakbedrijf Tilburg

Een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf in Tilburg vindt u in Qlean Business. U vindt bij ons een bedrijf voor schoonmaak in Tilburg die voor veel verschillende diensten is in te zetten. Wij hebben een breed totaalpakket met diensten voor bedrijven en particulieren. Alles wat met schoonmaken te maken heeft is bij ons mogelijk, van bouwoplevering tot aan specialistische reiniging. Door de huidige stand van zaken leggen wij bovendien tegenwoordig extra nadruk op het desinfecteren en steriel maken van iedere ruimte. Wilt u meer weten over Qlean Business als schoonmaakbedrijf in Tilburg? Lees dan verder op deze pagina.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Tilburg

Wij van Qlean Business zien onszelf als meer dan een schoonmaakbedrijf in Tilburg. Onze kerntaak blijft natuurlijk schoonmaak in Tilburg van elke denkbare ruimte, maar we bieden daarnaast nog veel meer. De klant en zijn of haar wens staat bij ons altijd centraal. Doordat wij alleen maar werken met ervaren en deskundig personeel leveren we een goede service en kwaliteit. Hierdoor zorgen we ervoor dat u altijd tevreden over het werk van ons zult zijn. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg onderscheiden we ons van de rest door de volgende punten:

  • Klant is altijd koning;
  • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel;
  • Deskundig in verschillende vakgebieden;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Een team van experts op stand-by;
  • Hands-on mentaliteit.

Schoonmaak Tilburg uitbesteden

Schoonmaak in Tilburg uitbesteden doet u aan Qlean Business. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven en het maakt ons niet uit hoe groot of klein de klus is. Of we nou een groot bedrijfspand schoon moeten maken of calamiteiten bij u thuis moeten schoonmaken na een extreme lekkage, niks is ons te gek. Zo richten wij ons tegenwoordig ook op het steriel maken van ruimtes, alsmede volledige desinfectie. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg hebben we specialisten voor verschillende schoonmaakklussen. Bij elk nieuw project zoeken we naar de juiste specialisten in ons team zodat de schoonmaak van uw gebouw op een efficiënte en betaalbare manier wordt uitgevoerd.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Tilburg. Zo kunt u ons ook inschakelen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Waalwijk!

Mentaliteit van schoonmaakbedrijf Tilburg

Als schoonmaakbedrijf in Tilburg hebben we de volgende mentaliteit: niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit kenmerkt onze schoonmaakspecialisten. Zij zorgen ervoor dat alle klussen succesvol worden afgerond. Het personeel van Qlean Business kenmerkt zich doordat het professionals zijn die perfectionistisch zijn en hun werk graag doen. Dit zorgt dat we als schoonmaakbedrijf in Tilburg aan de hoge eisen kunnen voldoen.

Om te zorgen dat we de beste blijven op het gebied van schoonmaak in Tilburg investeren we in opleidingen en trainingen voor ons personeel. Dit zorgt ervoor dat we ons personeel constant scherp houden en op de hoogte houden van de nieuwste technieken en middelen. Als u ervoor kiest om Qlean Business in de hand te nemen dan krijgt u een vast gezicht die bij u komt schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat u deze persoon leert kennen en ook makkelijker kan aanspreken. Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid van al ons personeel dat wij hebben voor de schoonmaak in Tilburg. Betrouwbaar personeel levert betrouwbare kwaliteit en dat is waar wij voor staan.

Meer weten over Qlean Business en de mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf in Tilburg? Neem dan contact met ons op en besteed uw schoonmaak in Tilburg uit aan Qlean Business.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Geweldig goed schoongemaakt!

Beter kon niet! Geweldig werk verricht.
- Udenhout

Subliem!

Super snel geschakeld en top service! Kwamen aanrijden in een hele nette en mooie bus! Het motto klopt ‘niet lullen maar poetsen’, wij zijn enorm blij! Qlean bedankt voor de service!
- Roosendaal

Fantastisch

Respectvol, vriendelijk, harde werkers met oog voor de persoon achter de "puinhoop". Na opruimen en schoonmaken hadden ze veel aandacht voor styling. Prima communicatie, mee denkend duidelijk advies. Een echte aanrader mocht iemand in situatie terecht komen waarin het huis verwaarloosd is.
- Tilburg

Super flexibele young professionals, en dat zijn het pro's!

Van aanvraag tot offerte tot uitvoering van periodieke schoonmaak werkzaamheden alles is op en top geregeld. Super goeie communicatie. Helder, professioneel. Mocht er wat veranderen in planning wordt dat tijdig gecommuniceerd en is er ook wederzijds begrip als het vanuit de klant anders gepland moet worden. De werkneemster die het werk uitvoert is echt van een hoog niveau. Nooit eerder zo'n goede schoonmakers in huis gehad. Niet twijfelen, gewoon inschakelen, gewoon top!
- Heeze

Adequaat, flexibel en betrokken!

Prettige eerste ervaring met Qlean Business, een aanrader!
- Tilburg

Het was écht niet schoon in mijn huis, en nu is het echt wél schoon in mijn huis.

Ik werd aan de telefoon fantastisch te woord gestaan, de afspraak om een kijkje te komen nemen was binnen een dag geregeld en toen duidelijk was wat er moest gebeuren kreeg ik ook de offerte binnen een dag. Voor het schoonmaken zelf konden ze binnen een week terecht. Mocht iemand in een situatie terecht komen waarin het huis verwaarloosd is en je zelf niet meer weet hoe je het aan moet pakken. Een deep-clean van Qlean Business lost dat probleem helemaal voor je op. Je krijgt absoluut waar je voor betaald. Een spik en span huis en alle spullen erin!
- Den Bosch

Vriendelijk, betrouwbaar, snel en goed

In de noodsituatie waarin we verkeerden werden we heel goed geholpen. Zéér professioneel!
- Den Bosch

Peggy en dames fijn om mee te werken - professionele club!

Opleverings schoonmaak opgesplitst in buiten en binnen. Buiten snel gegaan met wat aandachtspunten voor verbetering. Binnen zeer grondig te werk gegaan en zee tevreden over geleverde werk. Dit allemaal met buiten 35graden...
- Oisterwijk

Fijn personeel en het resultaat , superschoon!!

Na wat mindere ervaringen met schoonmaakbedrijven en huishoudelijke hulp nu Qlean business ingeschakeld. Absoluut geen spijt van! Alles tot in de puntjes schoon en zuiver. De slogan "Niet lullen maar poetsen" maken ze meer dan waar.
- Den Hout

Perfect van A tot Z

Snelle reacties, alles via whatsapp geregeld, zelfs in de avonduren een antwoord, duidelijke info, zeer goede schoonmaak en alles gewoon goed geregeld.
- Etten Leur
40 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Een greep uit onze klanten

Chat openen
Stel je vraag hier..