Schoonmaakbedrijf Tilburg

Een kwalitatief hoogstaand schoonmaakbedrijf in Tilburg vindt u in Qlean Business. U vindt bij ons een bedrijf voor schoonmaak in Tilburg die voor veel verschillende diensten is in te zetten. Wij hebben een breed totaalpakket met diensten voor bedrijven en particulieren. Alles wat met schoonmaken te maken heeft is bij ons mogelijk, van bouwoplevering tot aan specialistische reiniging. Door de huidige stand van zaken leggen wij bovendien tegenwoordig extra nadruk op het desinfecteren en steriel maken van iedere ruimte. Wilt u meer weten over Qlean Business als schoonmaakbedrijf in Tilburg? Lees dan verder op deze pagina.


 

Meer dan een schoonmaakbedrijf in Tilburg

Wij van Qlean Business zien onszelf als meer dan een schoonmaakbedrijf in Tilburg. Onze kerntaak blijft natuurlijk schoonmaak in Tilburg van elke denkbare ruimte, maar we bieden daarnaast nog veel meer. De klant en zijn of haar wens staat bij ons altijd centraal. Doordat wij alleen maar werken met ervaren en deskundig personeel leveren we een goede service en kwaliteit. Hierdoor zorgen we ervoor dat u altijd tevreden over het werk van ons zult zijn. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg onderscheiden we ons van de rest door de volgende punten:

 • Klant is altijd koning;
 • Ervaren, enthousiast en specialistisch personeel;
 • Deskundig in verschillende vakgebieden;
 • Altijd en overal bereikbaar;
 • Een team van experts op stand-by;
 • Hands-on mentaliteit.

Schoonmaak Tilburg uitbesteden

Schoonmaak in Tilburg uitbesteden doet u aan Qlean Business. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven en het maakt ons niet uit hoe groot of klein de klus is. Of we nou een groot bedrijfspand schoon moeten maken of calamiteiten bij u thuis moeten schoonmaken na een extreme lekkage, niks is ons te gek. Zo richten wij ons tegenwoordig ook op het steriel maken van ruimtes, alsmede volledige desinfectie. Als schoonmaakbedrijf in Tilburg hebben we specialisten voor verschillende schoonmaakklussen. Bij elk nieuw project zoeken we naar de juiste specialisten in ons team zodat de schoonmaak van uw gebouw op een efficiënte en betaalbare manier wordt uitgevoerd.

Qlean Business is niet alleen actief als schoonmaakbedrijf in Tilburg. Zo kunt u ons ook inschakelen in Breda, Den Bosch, EindhovenEtten-LeurOosterhoutRoosendaal en Waalwijk!

Mentaliteit van schoonmaakbedrijf Tilburg

Als schoonmaakbedrijf in Tilburg hebben we de volgende mentaliteit: niet lullen maar poetsen. Deze mentaliteit kenmerkt onze schoonmaakspecialisten. Zij zorgen ervoor dat alle klussen succesvol worden afgerond. Het personeel van Qlean Business kenmerkt zich doordat het professionals zijn die perfectionistisch zijn en hun werk graag doen. Dit zorgt dat we als schoonmaakbedrijf in Tilburg aan de hoge eisen kunnen voldoen.

Om te zorgen dat we de beste blijven op het gebied van schoonmaak in Tilburg investeren we in opleidingen en trainingen voor ons personeel. Dit zorgt ervoor dat we ons personeel constant scherp houden en op de hoogte houden van de nieuwste technieken en middelen. Als u ervoor kiest om Qlean Business in de hand te nemen dan krijgt u een vast gezicht die bij u komt schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat u deze persoon leert kennen en ook makkelijker kan aanspreken. Wij hechten veel waarde aan de betrouwbaarheid van al ons personeel dat wij hebben voor de schoonmaak in Tilburg. Betrouwbaar personeel levert betrouwbare kwaliteit en dat is waar wij voor staan.

Meer weten over Qlean Business en de mogelijkheden bij ons schoonmaakbedrijf in Tilburg? Neem dan contact met ons op en besteed uw schoonmaak in Tilburg uit aan Qlean Business.

Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Wat onze klanten zeggen

Peggy en dames fijn om mee te werken - professionele club!

Opleverings schoonmaak opgesplitst in buiten en binnen. Buiten snel gegaan met wat aandachtspunten voor verbetering. Binnen zeer grondig te werk gegaan en zee tevreden over geleverde werk. Dit allemaal met buiten 35graden...
  - Oisterwijk

  Fijn personeel en het resultaat , superschoon!!

  Na wat mindere ervaringen met schoonmaakbedrijven en huishoudelijke hulp nu Qlean business ingeschakeld. Absoluut geen spijt van! Alles tot in de puntjes schoon en zuiver. De slogan "Niet lullen maar poetsen" maken ze meer dan waar.
   - Den Hout

   Perfect van A tot Z

   Snelle reacties, alles via whatsapp geregeld, zelfs in de avonduren een antwoord, duidelijke info, zeer goede schoonmaak en alles gewoon goed geregeld.
    - Etten Leur

    Vriendelijke medewerkers die uitstekend werk leveren.

    Tot nu toe is onze ervaring met Qlean Business zeer positief.
     - Zevenbergen

     alles wordt keurig en grondig schoongemaakt tot in de puntjes

     Klantvriendelijk, netjes en goede schoonmaak producten dat tezamen met doen wat de klant vraagt maakt het een goede schoonmaak.
      - Ravels

      Geweldige service en contact

      Het was een hele verandering na het bezoek van het schoonmaak team. We waren erg onder de indruk. Zeer fijn contact ook moet ik zeggen.
       - Etten-Leur

       Echte aanpakkers, die goed werk leveren!!

       Dit bedrijf pakt het grondig en professioneel aan! Ze zetten ook net dat stapje extra. Heel fijn om te zien dat er zo secuur en hard gewerkt word. Zeer prettig om als bedrijf zo ontzorgt te worden op het gebied van schoonmaak en te merken dat ze echt met de klant meedenken.
        - Breda

        Super service

        Super team
         - Helmond

         netjes

         alle ruimtes ogen netjes en in goed overleg
         - Biezenmortel

         Mega onder de indruk hoe snel en professioneel ons huis weer schoon was.

         Het huis wat we geërfd hebben van mijn oma, hebben we verhuurd. Na deze huurder een jaar hier te laten wonen, hebben we besloten het huis te gaan verkopen. Dus de huurder eruit. Wat we toen aantroffen heb ik nog nooit gezien. Ons hele huis vol poep, voedselresten, honden uitwerpselen en vuilnis. We hebben meteen actie ondernomen en contact opgenomen met Peggy. Binnen 4 dagen stonden ze op de stoep en hebben ze ontzettend snel en professioneel ons hele huis opgeruimd en grondig schoongemaakt. Iets was we zelf nooit zo hadden kunnen doen! We hebben met heel veel bewondering, respect naar de vordering en het eindresultaat gekeken. We zijn jullie heel dankbaar.
          - Tilburg
          33 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

          Een greep uit onze klanten