Extreme vervuiling

Mensen kunnen fysiek of mentaal te ziek zijn om een woning goed schoon te houden. Als de woning te lang verwaarloosd wordt, raakt deze extreem vervuild. Het is lastig om aan zo’n pittige klus te beginnen. Geen nood! Wij zorgen dat de woning ontruimd en schoongemaakt wordt.

Er zijn verschillende vormen van extreme vervuiling zoals: hoarding, verzamelwoede, extreme verwaarlozing of andere vormen van zorgwekkend gedrag. Met ons gespecialiseerde team gaan wij graag voor u aan de slag om de woning weer 100% hygiënisch en 100% schoon op te leveren. Een schone woning draagt bij aan de fysieke en mentale gezondheid. Neem direct contact met ons op!

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers van extreme vervuiling.

Ontruimen van de woning

Qlean Business gaat structureel te werk en zorgt samen met haar professionele medewerkers dat alles op orde blijft. Middels een werkplan op maat, weten onze schoonmakers precies wat hen die dag te doen staat. Ook hebben we contact met de GGD of GGZ bij ernstig zorgwekkend gedrag. En kan de desbetreffende persoon hulp krijgen via de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning).

Bij verwaarloosde woningen zie je vaak terug dat er sprake is van Hoarding of verzamelwoede. Hierbij hebben we te maken met een vervuilde woning waarbij extreem veel spullen verzameld zijn. Ons team gaat samen met u aan de slag om de woning volledig of gedeeltelijk te ontruimen, om een eerste stap te maken naar een leefbare woning.

Bij het ontruimen van de woning hebben wij respect voor de door u gewaardeerde spullen. U maakt een selectie en wij nemen dit proces verder van u over.

 

Deep cleaning

Nadat alle spullen ontruimd zijn zullen wij een deep cleaning uitvoeren.

Wanneer ons team een deepcleaning uitvoert, gaan wij grondig te werk en zullen de gehele woning specialistisch reinigen. Doe dit niet zelf. Het is gevaarlijk om in extreem vervuilde woningen aan de slag te gaan omdat je te maken hebt met verschillende bacteriën en schimmels welke schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Tijdens de specialistische reiniging zullen wij de besproken ruimtes reinigen, ontsmetten, ontdoen van de dergelijke schimmels en bacteriën en als laatste de ruimtes ontgeuren! Hierbij worden ook de sanitaire ruimtes gereinigd en ontkalkt.

Middels een waterdicht stappenplan en ons gespecialiseerde team brengen wij dit project tot een succes waarbij wij uw woning weer veilig, schoon en, leefbaar opleveren.

 

Ervaren partner

Wilt u uw deep cleaning volledig door een ervaren partner laten doen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen dat alles tot in detail voor u geregeld wordt. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,8!

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers van extreme vervuiling.

Stel je vraag hier..