Over ons

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf. Natuurlijk, ons kernproduct is het reinigen van elk denkbare ruimte, maar wij bieden u meer dan dat. Bij ons staat de wens van de klant altijd centraal. Door middel van goede service en het bouwen op de ervaring en deskundigheid van ons personeel, zal u na de inmenging van Qlean Business altijd tevreden zijn. U kunt met welke werkzaamheid dan ook zo goed als altijd bij ons terecht!

De klant is altijd koning
Ervaren en enthousiaste specialisten
Deskundigheid in verschillende vakgebiedenAltijd en overal bereikbaar voor contact
Een team van experts op stand-by
Hands-on mentaliteit

 

Het kan zo zijn dat u een groot bedrijf bent dat een enorm project wilt uitbesteden, u kunt een particulier zijn die een kleine klus heeft, of u hebt met spoed een team nodig dat calamiteiten komt oplossen. Hoe dan ook, u kunt bij Qlean Business terecht voor een afgestemd aanbod dat door specialisten op efficiënte en betaalbare wijze wordt uitgevoerd. Wacht niet langer en neem direct contact op met een van onze specialisten.

Foto van Peggy - team QB

Peggy - team QB

Als eigenaar van Qlean Business zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft! Ook hou ik mezelf bezig met het continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen, en het ontwikkelen van producten binnen ons vakgebied!

Foto van Sophie - team QB

Sophie - team QB

Als Junior Office Manager ondersteun ik Peggy in verschillende taken. Ik verzorg de planning, Social media, administratieve taken en nog veel meer. Ik ben iedere dag opnieuw gemotiveerd om te werken aan de toekomst van Qlean Business.

Foto van Staat hier binnenkort jouw foto?

Staat hier binnenkort jouw foto?

Chat openen
Stel je vraag hier..