Over ons

Qlean Business is meer dan een schoonmaakbedrijf. Natuurlijk, ons kernproduct is het reinigen van elk denkbare ruimte, maar wij bieden u meer dan dat. Bij ons staat de wens van de klant altijd centraal. Door middel van goede service en het bouwen op de ervaring en deskundigheid van ons personeel, zal u na de inmenging van Qlean Business altijd tevreden zijn. U kunt met welke werkzaamheid dan ook zo goed als altijd bij ons terecht!

De klant is altijd koning
Ervaren en enthousiaste specialisten
Deskundigheid in verschillende vakgebiedenAltijd en overal bereikbaar voor contact
Een team van experts op stand-by
Hands-on mentaliteit

 

Het kan zo zijn dat u een groot bedrijf bent dat een enorm project wilt uitbesteden, u kunt een particulier zijn die een kleine klus heeft, of u hebt met spoed een team nodig dat calamiteiten komt oplossen. Hoe dan ook, u kunt bij Qlean Business terecht voor een afgestemd aanbod dat door specialisten op efficiënte en betaalbare wijze wordt uitgevoerd. Wacht niet langer en neem direct contact op met een van onze specialisten.

Foto van Peggy - Head Problem Solver

Peggy - Head Problem Solver

Als eigenaar van Qlean Business zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft! Ook hou ik mezelf bezig met het continu verbeteren van onze bedrijfsprocessen.

Foto van Wendy - Back Office Queen

Wendy - Back Office Queen

Als back office queen ondersteun ik Qlean Business in haar dagelijkse processen. Zo zorg ik er samen met de rest van het team voor dat alles op rolletjes verloopt om zo uiteindelijk de beste service te kunnen leveren aan onze klanten.

Foto van Liv - First lady of Quality

Liv - First lady of Quality

Binnen Qlean Business ben ik verantwoordelijk voor het Reguliere schoonmaak team! Ook sta ik nauw in contact met onze klanten. We winden er geen poetsdoekjes om, en onderscheiden onszelf als een unieke en hoogwaardige dienstverlener, waar onze speciaal getrainde mensen nauwkeurig en met veel plezier werken.

Foto van Wanted! - Project Queen or King

Wanted! - Project Queen or King

Kom jij ons projecten-team versterken?

Stel je vraag hier..