Hospitality diensten

Ieder bedrijf heeft te maken met facilitaire zaken als schoonmaak, het ontvangen en begeleiden van gasten, ruimtes gereed maken voor vergaderingen, boodschappen doen, lunch verzorgen, you name it!

Hoe interessant zou het zijn om een gastvrouw onderdeel te laten zijn van uw team, die deze taken op dagelijkse basis allemaal voor u uit handen neemt?

Qlean Business Care zal de medewerker in haar rol als gastvrouw bij u op locatie on-the-job begeleiden en dit proces constant evalueren, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren hospitality dienstverleners

Oog voor de behoeftes van de klant

Afhankelijk van de organisatie met de bijbehorende wensen, zullen wij onze ervaren medewerkers hierop in laten spelen.

Extreme Vervuiling Schoonmaak

De gastvrouw zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie zijn/ haar werk kan doen zonder hierin belemmerd te worden. Op die manier heeft u hier geen omkijken naar en kunt u erop vertrouwen dat wij dit voor u uit handen nemen.

Constant proces

Om dit proces goed te laten verlopen, zullen wij korte lijntjes hebben met u als klant maar daarnaast ook met onze medewerker. Wij zullen de processen continu evalueren en op die manier zorgen dat wij u in uw wensen kunnen voorzien.

Ervaren partner

Wilt u een gastvrouw onderdeel laten zijn van uw team en hiervoor in zee gaan met een ervaren partner? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen dat alles tot in detail voor u geregeld wordt. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,8!

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren hospitality dienstverleners

Stel je vraag hier..