Plaats delict schoonmaak

Het reinigen van een plaats delict of crime scene is een dienst waar wij bij Qlean business gespecialiseerd in zijn. Staat u op een plaats delict of bij en lijkvinding en is de volgende stap schoonmaken? Schakel hiervoor altijd professionele hulp in! Het is gevaarlijk om zelf aan de slag te gaan in dergelijk situaties.

Aarzel niet om meteen contact met ons op te nemen. Wij zij 24/7 per dag bereikbaar en beschikbaar in heel Nederland. Bel of Mail direct.

24/7 bereikbaar en inzetbaar in heel Nederland!

Professionele en ervaren plaats delict schoonmakers

Woning ontruimen en reinigen na overlijden

Er komt veel bij kijken als een woning ontruimt moet worden na een overlijdensgeval. Voor nabestaanden kan dit een zware opgave zijn omdat zij nog in het rouwproces zitten. Wij begrijpen dit volledig en zullen u volledig ontzorgen en ondersteunen in dit proces. Wij helpen u bij het ontruimen en schoonmaken van de woning en zorgen voor een complete, schone en lege oplevering van de woning.

Plaats Delict Schoonmaak

Het is begrijpelijk dat u tijd nodig heeft om het verlies te verwerken en dat u op uw eigen tempo de bruikbare spullen onder de nabestaanden wil verdelen. Wij ondersteunen u in dit proces zodat u hier rustig over na kunt denken. Vervolgens zullen wij de overige inboedel volledig ontruimen en zorgen dat het huis specialistisch gereinigd wordt zodat er een nette oplevering plaats kan vinden.

Werkwijze

Om het project 100% hygiënisch te voltooien met onze professionele schoonmakers, maken wij gebruik van een efficiënte en veilige werkwijze.

Wij starten met het verwijderen van alle lichaamsrestanten, bloed, weefsels, chemicaliën en ander aangetaste vieze plekken verwijderen. Vervolgens zullen wij middels een vernevelpomp met speciaal reinigingsmiddel de ruimte volledig desinfecteren. Dit om schijnveiligheid tegen te gaan.

Mocht er sprake zijn van een onaangename geur, pakken wij dit als laatste aan. Wij zorgen dat de plaats delict volledig gereinigd is en u alles met een gerust hart kan verwerken.

Ervaren partner in plaats delict schoonmaak en woning ontruiming

Wilt u de ontruiming en reiniging volledig door een ervaren partner laten doen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen dat alles tot in detail voor u geregeld wordt. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,4! Bekijk hier een plaats delict schoonmaak project.

24/7 bereikbaar en inzetbaar in heel Nederland!

Professionele en ervaren plaats delict schoonmakers

Chat openen
Stel je vraag hier..