Specialistische reinigingen

Naast onze diversiteit in diensten voeren wij ook specialistische reinigingen uit.

Denk hierbij aan het reinigen van uw meubelen of vloerkleed. Of kan uw vloer wel een schrob beurt gebruiken? Qlean Business gaat graag voor u aan de slag. Daarnaast kunnen we zeer specialistisch reinigen met professionele schoonmaak machines zoals een stoomstofzuiger of een i mop.

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers voor specialistische reinigingen

I-mop

Heeft uw vloer een specialistische reiniging nodig? Samen met onze I-mop gaan wij graag voor u aan de slag.

I-mop specialistische reiniging

Een vettige laag op uw vloer of zijn uw tegels juist dof uitgeslagen? Met de I-mop brengen wij de natuurlijke staat van uw vloer weer terug. Met de verschillende functies die de I-mop tot zijn beschikking heeft, zijn er verder geen chemische middelen nodig.

Ons team is opgeleid om met de verschillende machines te werken en gaan dan ook professioneel en effectief te werk. Wij zorgen dat uw vloer volledig schoon en gereinigd is zodat u weer kunt genieten van een stralende vloer.

Stoomstofzuiger

Door het gebruik van onze stoomstofzuiger kunnen wij uw meubels, vloerkleed of andere oppervlaktes gemakkelijk reinigen. De stoom zorgt ervoor dat het vuil direct loslaat en de oppervlaktes tegelijkertijd volledig gedesinfecteerd worden.

Reinigen met stoom is milieuvriendelijk omdat er minder chemische reinigingsmiddelen voor nodig zijn. Hierdoor kunnen we snel en effectief te werk gaan. De combinatie van de stoomstofzuiger, andere specialistische middelen en ons ervaren team, zorgt ervoor dat wij het project naar tevredenheid afronden.

Neem contact met ons op zodat wij u uit kunnen leggen hoe wij de gewenste oppervlaktes reinigen.

Stoomreiniger specialistische reiniging

Ervaren partner

Wilt u uw specialistische reiniging door een ervaren schoonmaakbedrijf laten doen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar en zorgen dat alles tot in detail voor u geregeld wordt. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,8!

Inzetbaar in het midden en zuiden van Nederland!

Professionele en ervaren schoonmakers voor specialistische reinigingen

Stel je vraag hier..