Vacature: Crime scene cleaner!

Net als elk ander beroep, is het opruimen van ‘plaats-delicten’ of extreem verwaarloosde woningen niet voor iedereen weggelegd.
Als je het in je hebt, zul je merken dat dit werk zowel lonend als uitdagend is.
Naast voor de hand liggende vereisten (die we hieronder zullen bespreken), moet je ook meelevend en gevoelig zijn en tegelijkertijd de situatie voor de klant effectief oplossen.

Wat is er nodig om Crime Scene Cleaner te zijn?

Je moet bezitten over inlevingsvermogen en fysiek erg fit zijn. Het grootste deel van de 8-10 urige dag wordt doorgebracht op je voeten, dit is fysiek veeleisend. Ook wordt er gevraagd om zware voorwerpen zoals meubels of dozen te verplaatsen en zelfs tapijt of gipsplaten eruit te halen. Hoewel alle projecten anders zijn, kan je ook worden gevraagd om met bloed of andere lichaamsvloeistoffen om te gaan. En in situaties van lijkvinding kan er een heftige en intense geur zijn, dus een sterke maag is noodzakelijk. Gedurende de tijd dat het werk wordt gedaan werk je in een overall en met een gezichtsmasker of andere persoonlijke beschermingsmiddelen, u moet dus bestand zijn tegen hitte. Dit zijn slechts enkele van de fysieke uitdagingen

Ook zijn er emotionele en mentale componenten verbonden aan deze functie. De klant die ons inhuurt doorgaat meestal een zeer traumatische tijd. Aandacht voor de cliënt en familie is van groots belang en een meelevende benadering is altijd noodzakelijk.

Flexibiliteit en vertrouwen zijn ook erg belangrijk als Crime Scene Cleaner. Omdat we te maken hebben met ernstige situaties, kunt u op elke moment van de dag of nacht in actie worden gebracht. Het is belangrijk om beschikbaar te zijn wanneer een cliënt dat nodig heeft, zodat we de situatie snel en effectief kunnen oplossen.

Als jij denkt te hebben wat nodig is, solliciteer dan direct.

Stuur jouw CV en motivatie naar: p.heessels@qleanbusiness.nl

Stel je vraag hier..