Het belang van hygiëne tijdens het coronavirus

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en opdrachtgevers heeft onze hoogste prioriteit. Wij zijn onze medewerkers erg dankbaar dat zij zich gedurende deze situatie volledig inzetten voor goede hygiëne bij onze opdrachtgevers.

Wij hebben u eerder al geïnformeerd over de extra voorzorgsmaatregelen bij Qlean Business. Zo werken onze medewerkers altijd met handschoenen aan en gebruiken zij enkel desinfecterende middelen. Hierbij geven wij extra aandacht aan speciale contactpunten, zoals deurklinken, telefoons, toetsenborden en sanitair.

Alhoewel de personeelsbezetting momenteel lager is op veel werkplekken, betekent dit niet dat schoonmaken minder belangrijk is. Vuil is een voedingsbron voor het virus. Goede hygiëne is nu dan ook belangrijker dan ooit, zeker op plekken waar meerdere mensen samenkomen. Zonder schoonmaak neemt vervuiling toe, waardoor er uiteindelijk een extra grondige reiniging nodig is. Ook is het besmettingsgevaar groter. Met behulp van reguliere schoonmaak behouden we samen een stabiel en steriel 0-punt.

Momenteel verzorgen wij ook Klinische Deep Cleaning ter bestrijding van het Coronavirus (COVID-19), speciaal voor gesloten kantoren, restaurants en bedrijfs- en praktijkruimtes. Mede dankzij onze ruime ervaring met andere bacteriële uitbraken in bijvoorbeeld ziekenhuizen kunnen we deze Klinische Deep Cleaning aanbieden. Benieuwd? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Samen verkleinen we het besmettingsgevaar. 

Stel je vraag hier..