Vacature Baarle Nassau, Chaam, Alphen

Qlean Business is opzoek naar interieurverzorgers omgeving Baarle-nassau, Chaam en Alphen

Qlean Business is een jong schoonmaakbedrijf waarbij perfectie bovenaan staat! Wij zijn allergisch voor de Franse slag, en leveren elke dag opnieuw kwaliteit! Onze mensen krijgen voldoende tijd en de juiste tools om de klus te klaren.

Wat ga je doen?

Spreekt ”niet lullen, maar poetsen” jou wel aan, en doe jij je werk graag goed dan is deze baan voor jou! Want om ons team uit te breiden zijn we op zoek naar zogenoemde gas gevers! en Quality doeners! Je kunt al aan de slag vanaf 8 uur per week en dit tegen goede verdiensten!

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van diverse (kantoor)panden in en nabij jouw woonplaats. Hier maak je de kantine, toiletten, kantoren en overige ruimtes weer heerlijk fris en clean. Je krijgt hiervoor van ons voldoende tijd en de juiste tools.. Ook het bijhouden van diverse voorraden behoort tot jouw taak.

Wat wij bieden:

 • Goede verdiensten!
 • Leuk en enthousiast team
 • Personeelsfeestjes
 • Gevarieerde werktijden
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en eventuele opleiding

Wat wij vragen:

 • Minimaal middelbare school-werk- en -denkniveau;
 • Ervaring in de schoonmaakbranche
 • Enthousiast en energiek persoon
 • Aanpakker ‘niet lullen, maar poetsen’
 • Je streeft altijd naar perfectie
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer en rijbewijs B

Dus doe jij je werk graag goed en spreekt ‘niet lullen, maar poetsen’ jou wel aan? Solliciteer dan direct!

Stel je vraag hier..