Het was écht niet schoon in mijn huis, en nu is het echt wél schoon in mijn huis.

Ik werd aan de telefoon fantastisch te woord gestaan, de afspraak om een kijkje te komen nemen was binnen een dag geregeld en toen duidelijk was wat er moest gebeuren kreeg ik ook de offerte binnen een dag. Voor het schoonmaken zelf konden ze binnen een week terecht. Mocht iemand in een situatie terecht komen waarin het huis verwaarloosd is en je zelf niet meer weet hoe je het aan moet pakken. Een deep-clean van Qlean Business lost dat probleem helemaal voor je op. Je krijgt absoluut waar je voor betaald. Een spik en span huis en alle spullen erin!
  - Den Bosch

  Vriendelijk, betrouwbaar, snel en goed

  In de noodsituatie waarin we verkeerden werden we heel goed geholpen. Zéér professioneel!
   - Den Bosch

   Peggy en dames fijn om mee te werken - professionele club!

   Opleverings schoonmaak opgesplitst in buiten en binnen. Buiten snel gegaan met wat aandachtspunten voor verbetering. Binnen zeer grondig te werk gegaan en zee tevreden over geleverde werk. Dit allemaal met buiten 35graden...
    - Oisterwijk

    Fijn personeel en het resultaat , superschoon!!

    Na wat mindere ervaringen met schoonmaakbedrijven en huishoudelijke hulp nu Qlean business ingeschakeld. Absoluut geen spijt van! Alles tot in de puntjes schoon en zuiver. De slogan "Niet lullen maar poetsen" maken ze meer dan waar.
     - Den Hout

     Perfect van A tot Z

     Snelle reacties, alles via whatsapp geregeld, zelfs in de avonduren een antwoord, duidelijke info, zeer goede schoonmaak en alles gewoon goed geregeld.
      - Etten Leur

      Vriendelijke medewerkers die uitstekend werk leveren.

      Tot nu toe is onze ervaring met Qlean Business zeer positief.
       - Zevenbergen

       alles wordt keurig en grondig schoongemaakt tot in de puntjes

       Klantvriendelijk, netjes en goede schoonmaak producten dat tezamen met doen wat de klant vraagt maakt het een goede schoonmaak.
        - Ravels

        Geweldige service en contact

        Het was een hele verandering na het bezoek van het schoonmaak team. We waren erg onder de indruk. Zeer fijn contact ook moet ik zeggen.
         - Etten-Leur

         Echte aanpakkers, die goed werk leveren!!

         Dit bedrijf pakt het grondig en professioneel aan! Ze zetten ook net dat stapje extra. Heel fijn om te zien dat er zo secuur en hard gewerkt word. Zeer prettig om als bedrijf zo ontzorgt te worden op het gebied van schoonmaak en te merken dat ze echt met de klant meedenken.
          - Breda

          Super service

          Super team
           - Helmond
           35 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10