Opleveringsschoonmaak extra IC-centrum voor Corona @ ETZ Tilburg

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis heeft een nieuwe afdeling geopend. Een apart centrum alleen voor coronapatiënten. Voordat zij deze afdeling in gebruik konden nemen moest deze eerst intensief en klinisch gereinigd worden.

Qlean Business maakt uw verbouwings-, renovatie- of nieuwbouwproject brandschoon en klaar voor gebruik. Onze persoonlijke en flexibele aanpak maakt dat wij 24/7 beschikbaar zijn.

Uw project succesvol opleveren? Vraag een offerte aan en ontvang gratis reinigingsadvies en een schoonmaakplan op maat. 📧 info@qleanbusiness.nl / 📞076 500 1100

Oplevering herenhuis Tilburg

Onlangs leverde wij dit herenhuis aan het Wilhelminapark te Tilburg schoon op. Met een woonoppervlakte van 500m2 en alleen een half dagdeel de tijd voor deze schoonmaak was het alle hands aan dek! Maar we hebben het zoals altijd met een goed resultaat opgeleverd.

Basiq Group heeft alle buitenkant ramen gereinigd d.m.v telewash systeem met osmose water, de binnenzijde en overige glaswanden zijn met handbewassing gereinigd. Alle ruimtes (slaapkamers, badkamers, keuken, woonkamer) plinten, deuren, vloeren inclusief inbouwkasten zijn volledig stofvrij gemaakt en intensief gereinigd.

Van een stofnest naar een schoon paleis. Qlean Business doet het!

Oplevering P3 Fontys hogeschool Tilburg

Onlangs leverde Qlean Business voor Fontys hogeschool gebouw P3 schoon op!

Uw project ook succesvol opleveren? Vraag een offerte aan en ontvang gratis reinigingsadvies en een schoonmaakplan op maat.

Extreem vervuilde woning Den Bosch

Blijf kijken voor het eind resultaat 🙌🏻 Deze extreem vervuilde woning heeft ons team volledig ontruimd, geordend en intensief gereinigd. Daarbij proberen wij zoveel mogelijk persoonlijke spullen te “redden” van vervuiling. Wij gaan dan ook voorzichtig te werk en brengen alles voor zover mogelijk terug in de oorspronkelijke staat. Bekijk ook onze diensten: Plaats delict schoonmaak en woning ontruiming na overlijden.

Poli GI-chirurgie ETZ Tilburg

Schone wanden en plafonds? Grondig gereinigde vloeren? Blinkend sanitair? Vergeet verf- en kitresten en vermijd overtollige bouwstof met professionele bouwoplevering schoonmaak.

Qlean Business maakt uw verbouwings-, renovatie- of nieuwbouwproject brandschoon en klaar voor gebruik. Onze persoonlijke en flexibele aanpak maakt dat wij 24/7 beschikbaar zijn.

Uw project succesvol opleveren? Vraag een offerte aan en ontvang gratis reinigingsadvies en een schoonmaakplan op maat.

COVID-19 reiniging

De huidige tijd vraagt om een andere aanpak dan normaal. Als full-service schoonmaakbedrijf vinden wij onze rol hierin cruciaal. Door middel van onze reinigingsmethode kunnen wij een actieve rol spelen in het bestrijden en het voorkomen van verspreiding van het coronavirus Covid-19

Bij deze Klinische Deep Cleaning krijgen micro-organismen geen kans om in leven te blijven, te vermeerderen of te verspreiden. Volgens vaste protocollen en een vast schema zullen onze werknemers te werk gaan. Hierbij reinigen wij niet alleen, maar desinfecteren en steriliseren wij ook.

Calamiteit: Extreme vervuiling Tilburg

Professioneel reinigen is een kunst die niet iedereen op hoog niveau uitoefent. Qlean Business is uw schoonmaakexpert op het gebied van calamiteiten reiniging.

Onze schoonmaakprofessionals zijn deskundig, betrouwbaar en prettig in de omgang, en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van extreem vervuilde woningen, gebouwen.

Ons team zorgt ervoor dat uw ruimte snel en doelmatig weer schoon wordt opgeleverd. Veiligheid speelt hierbij een grote rol: wij gaan dan ook voorzichtig te werk en brengen alles voor zover mogelijk terug in de oorspronkelijke staat.

Crime scene reiniging Den Bosch

Qlean Business is gespecialiseerd in plaats delict en crime scene reiniging: we nemen extreem vervuilde woningen onder handen en reinigingen woningen die gekenmerkt worden door ongevallen, misdaad en overlijden.

Dit betreft een overlijden/sterfgeval welke een aantal dagen in de woning heeft gelegen. Ook was er sprake van extreme vervuiling en een grote verzameling van persoonlijke eigendommen. In opdracht van de nabestaanden hebben wij het plaats delict ontruimt/gestript. Spullen die bewaard moesten blijven netjes gereinigd en apart gehouden. Ook het afvoeren van geïnfecteerde meubelen, spullen heeft Qlean Business verzorgt.

Ook hebben we de geur geneutraliseerd met ozonmachines en een krachtige reiniger met bacterieculturen die voor stankafbraak zorgt. Meer weten over deze dienst? Neem dan contact met ons op of bekijk onze diensten pagina over plaats delict schoonmaak.

Poli mammacare ETZ Elisabeth

Schone wanden en plafonds? Grondig gereinigde vloeren? Blinkend sanitair? Vergeet verf- en kitresten en vermijd overtollige bouwstof met professionele bouwoplevering schoonmaak.

Qlean Business maakt uw verbouwings-, renovatie- of nieuwbouwproject brandschoon en klaar voor gebruik. Onze persoonlijke en flexibele aanpak maakt dat wij 24/7 beschikbaar zijn.

Uw project succesvol opleveren? Vraag een offerte aan en ontvang gratis reinigingsadvies en een schoonmaakplan op maat. 📧 info@qleanbusiness.nl / 📞076 532 4712.

Particuliere bouwoplevering Oisterwijk

Onlangs leverde wij dit senioren appartement bouwschoon op.

Alle ramen en kozijnen zijn door ons gereinigd en ontdaan van verf en kit-resten. Ook hebben wij alles bouwstof vrij gemaakt en deuren afgenomen. Sanitaire ruimtes gereinigd en ontdaan van cementsluier.

Chat openen
Stel je vraag hier..