Poli mammacare ETZ Elisabeth

Schone wanden en plafonds? Grondig gereinigde vloeren? Blinkend sanitair? Vergeet verf- en kitresten en vermijd overtollige bouwstof met professionele bouwoplevering schoonmaak.

Qlean Business maakt uw verbouwings-, renovatie- of nieuwbouwproject brandschoon en klaar voor gebruik. Onze persoonlijke en flexibele aanpak maakt dat wij 24/7 beschikbaar zijn.

Uw project succesvol opleveren? Vraag een offerte aan en ontvang gratis reinigingsadvies en een schoonmaakplan op maat. 📧 info@qleanbusiness.nl / 📞076 532 4712.

Particuliere bouwoplevering Oisterwijk

Onlangs leverde wij dit senioren appartement bouwschoon op.

Alle ramen en kozijnen zijn door ons gereinigd en ontdaan van verf en kit-resten. Ook hebben wij alles bouwstof vrij gemaakt en deuren afgenomen. Sanitaire ruimtes gereinigd en ontdaan van cementsluier.

Bouwoplevering Eindhoven

Uw verbouwings-, renovatie- of nieuwbouwproject brandschoon en klaar voor gebruik opleveren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

Calamiteit: Amarant woning

Professioneel reinigen is een kunst die niet iedereen op hoog niveau uitoefent. Qlean Business is uw schoonmaakexpert op het gebied van calamiteiten reiniging.

Onze schoonmaakprofessionals zijn deskundig, betrouwbaar en prettig in de omgang, en hebben jarenlange ervaring in het reinigen van extreem vervuilde woningen, gebouwen.

Ons team zorgt ervoor dat uw ruimte snel en doelmatig weer schoon wordt opgeleverd. Veiligheid speelt hierbij een grote rol: wij gaan dan ook voorzichtig te werk en brengen alles voor zover mogelijk terug in de oorspronkelijke staat.

Startschoonmaak La Place Roosendaal

Deze week heeft ons team een 0-schoonmaak uitgevoerd bij La Place designer outlet Roosendaal.

Na deze grondige schoonmaak zal Qlean Business dagelijks de reguliere schoonmaak van het restaurant gedeelte op zich gaan nemen.