Woning ontruimen na overlijden

Het ontruimen van een woning na overlijden is een dienst waar wij bij Qlean Business in gespecialiseerd zijn. Er komt veel bij kijken wanneer een woning ontruimt moet worden na een overlijdensgeval. Voor nabestaanden is dit vaak een zware opgave omdat zij nog in een rouwproces zitten. Daarnaast roept het veel vragen op zoals: Waar moeten alle spullen heen? Wat kan er weg en wat is nog bruikbaar? Wij begrijpen dit volledig en zullen u volledig ontzorgen en ondersteunen in dit proces. Ook wanneer er een spoedontruiming plaats moet vinden bieden we deze hulp. We helpen u bij het ontruimen en schoonmaken van de woning en voor een complete, schone en lege oplevering van de woning! Bel of mail ons direct voor een afspraak. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en beschikbaar in heel Nederland!

 

  • 24 uur per dag bereikbaar.
  • Inzetbaar in heel Nederland.
  • Volledige ontzorging voor nabestaanden.
  • 100% schone en lege oplevering van de woning.
  • Klantbeoordeling 9,2.

Huis leeghalen na overlijden, wij ontzorgen u!

Een huis leeghalen voor de oplevering van de verhuurder of makelaar is een hele klus. Zeker wanneer u bij een overlijdensgeval nog in de rouwfase zit kan dit erg drukkend en emotioneel aanvoelen. We hebben veel ervaring in het ontruimen van huizen en onderscheiden ons door u zoveel als mogelijk te ontzorgen in dit proces. We begrijpen het goed als u zelf eerst tijd nodig heeft om het verlies te verwerken en op uw eigen tempo de bruikbare spullen onder de nabestaanden wilt verdelen. Om u verder te ontzorgen zullen we een tijdsplanning maken waarbij u het tempo en uw wensen aangeeft. Nadat u de inboedel verdeeld heeft kunnen wij de verdere ontruiming volledig op ons nemen. Hierbij kijken we samen met u of naar de mogelijkheden om de resterende inboedel naar een kringloopwinkel of de stort te brengen. Na het leeghalen van het huis zullen we het huis nog volledig schoonmaken voor een nette oplevering.

 

Woning ontruimen na overlijden werkwijze

Onze werkwijze bij het ontruimen van een woning is afhankelijk van uw wensen. U kunt ervoor kiezen een volledige ontruiming en oplevering door ons te laten doen. Hierbij zullen wij ervoor zorgen dat binnen de vooraf bepaalde tijd er een volledig schone en lege oplevering kan plaatsvinden. U kunt er ook voor kiezen om zelf al een deel van de inboedel als nabestaande te verdelen of mee te nemen. Wij zullen ons aanpassen op uw tempo in de ontruiming van de woning. Wanneer u zelf eerst een deel van de inboedel meeneemt zullen wij hierna de verdere ontruiming en schoonmaak op ons nemen zodat er alsnog een lege en schone oplevering plaats kan vinden!

 

Spoedontruiming van woning na overlijden

Zoekt u hulp bij een spoedontruiming van een woning of verzorgingskamer na overlijden? Wij nemen u graag bij de hand voor een snelle en schone oplevering!

Het komt geregeld voor dat er een zeer korte termijn (5 tot 7 dagen) staat voor het opleveren van een verzorgingskamer of een woning. Wanneer u nog midden in het rouwproces zit kan dit als overweldigd ervaren worden. Omdat er een flinke tijdsdruk achter zit helpen we u graag bij het vinden van een passende oplossing. Zo kunnen we de volledige ontruiming, schoonmaak en oplevering binnen de bepaalde tijd op ons nemen. Vaak merken we dat nabestaanden nog geen keuze kunnen of willen maken in het wel of niet overnemen van bruikbare spullen. Wij bieden u ook de optie aan om alle inboedel voor u in een opslag plaatsen zodat u deze op een later tijdstip kunt uitzoeken of verdelen. Hiermee proberen we voor u rust te creëren in het rouwproces.

 

Woning ontruiming en oplevering laten uitvoeren

Wilt u de ontruiming en oplevering volledig door een ervaren partner laten doen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan in heel Nederland voor u klaar. We staan bekend als een betrouwbare partner die u volledig kan ontzorgen in dit proces. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,4!

 

  • 24 uur per dag bereikbaar.
  • Inzetbaar in heel Nederland.
  • Volledige ontzorging voor nabestaanden.
  • 100% schone en lege oplevering van de woning.
  • Klantbeoordeling 9,2.

 

Woning ontruiming na overlijden voorbeelden

Zie hier een voorbeeld van een woningontruiming na overlijden. Voor meer voorbeelden, bezoek de projecten pagina.

Woning-ontruimen
Stel je vraag hier..