Covid-19 (Coronavirus) bestrijden

De huidige tijd vraagt om een andere aanpak dan normaal. Als full-service schoonmaakbedrijf vinden wij onze rol hierin cruciaal. Door middel van onze reinigingsmethode kunnen wij een actieve rol spelen in het bestrijden en het voorkomen van verspreiding van het coronavirus Covid-19. Lees hieronder verder hoe wij onze aanpak hierop aanpassen.

Interne maatregelen

Laten wij vooropstellen dat de gezondheid en veiligheid van zowel onze medewerkers als opdrachtgevers de hoogste prioriteit hebben. Wij willen via deze weg nogmaals onze dankbaarheid uitspreken dat onze werknemers zich gedurende deze situatie voor de volle 100% inzetten, zodat onze opdrachtgevers over een goed gereinigde, hygiënische bedrijfsruimte beschikken.

Om de veiligheid van zowel ons personeel als onze opdrachtgevers te kunnen waarborgen, werken al onze medewerkers altijd met handschoenen aan, waarbij zij enkel gebruikmaken van desinfecterende middelen. Hierbij wordt nadruk gelegd op speciale contactpunten. Denk aan deurklinken, maar ook aan telefoons, toetsenborden en sanitaire voorzieningen.

Het belang van een reguliere schoonmaak

Op dit moment is de personeelsbezetting bij veel bedrijven een stuk lager. Dit komt door gestelde maatregelen en richtlijnen vanuit zowel de overheid als het RIVM. Echter, dit wil absoluut niet zeggen dat schoonmaken nu minder belangrijk is. Het is zelfs essentieel om ervoor te zorgen dat we samen uit deze situatie komen. Hygiëne is namelijk belangrijker dan ooit tevoren, vooral op plekken waar verschillende mensen zich afwisselen en samenkomen. Wanneer er niet regelmatig schoongemaakt wordt, neem vervuiling toe en hiermee ook het besmettingsgevaar. Dit zou gecompenseerd moeten worden met een extra grondige reiniging. Wij willen dit scenario voor zijn. Door middel van de reguliere schoonmaak zorgen we samen voor een stabiel en steriel 0-punt.

Klinische Deep Cleaning

Qlean Business verzorgt momenteel ook Klinische Deep Cleaning ter bestrijding en preventie van verspreiding van het Coronavirus (Covid-19). Deze aparte dienst is speciaal in het leven geroepen voor gesloten kantoren, restaurants en zowel bedrijfs- als praktijkruimtes. Mede door onze ruime ervaring als het aankomt op andere bacteriële uitbraken, zoals in ziekenhuizen, kunnen wij deze Klinische Deep Cleaning aanbieden.

Bij deze Klinische Deep Cleaning krijgen micro-organismen geen kans om in leven te blijven, te vermeerderen of te verspreiden. Volgens vaste protocollen en een vast schema zullen onze werknemers te werk gaan. Hierbij reinigen wij niet alleen, maar desinfecteren en steriliseren wij ook.

Wenst u meer te weten te komen over deze specialistische manier van reinigen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Samen werken we aan een schonere wereld en bestrijden we het Coronavirus Covid-19!~

 


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op

Stel je vraag hier..